24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Car Rental News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Apa sing kudu aku lakoni yen ditabrak mobil nalika plancongan ing California?

Apa sing kudu aku lakoni yen ditabrak mobil nalika plancongan ing California?
Apa sing kudu aku lakoni yen ditabrak mobil nalika plancongan ing California?
ditulis dening editor

Nalika sampeyan lagi plancongan, sing terakhir sampeyan kira bakal kena lan cilaka ing dalan California minangka turis. Nanging, dalan gedhe Negara Emas bisa mbebayani, lan kacilakan serius bisa berarti sampeyan plancongan mesthi wis kliwat. Cedera ing kacilakan njaba negara uga bisa nyebabake sampeyan ngelu amarga ciloko; urusan karo driver, perusahaan asuransi, lan penegak ukum sing adhedhasar papan liya bisa mumetake lan mbingungake. Saliyane njupuk langkah-langkah sederhana sawise kacilakan, sampeyan kudu luwih becik hubungi pengacara kacilakan mobil ing California kanggo ndeleng manawa sampeyan entuk ganti rugi amarga ciloko kasebut.

Wartakake marang Panguwasa

Nelpon 911 sanalika bisa mbantu sapa sing cilaka ing kacilakan kasebut, lan nalika penegak hukum teka ing lokasi kasebut kerja sama karo dheweke kanggo mbantu nggawe laporan kacilakan lengkap lan nyathet apa sing kedadeyan.

Yen driver liyane lunga saka papan sampeyan, sampeyan uga kudu menehi informasi marang polisi sajrone wektu tartamtu kanggo nglaporake hit lan mlayu. Sampeyan uga kudu nglaporake kacilakan kasebut menyang Departemen Kendaraan Bermotor California sajrone 10 dina yen ana wong sing cilaka utawa karusakan properti ngluwihi $ 750 - yen ora bisa nyebabake bisa nyebabake suspensi lisensi driver.

Goleki Medhis

Penting, sampeyan kudu golek evaluasi medis kanthi cepet sanajan sampeyan yakin ora cilaka. Sawetara ciloko sing bisa nyebabake kacilakan mobil ora ana gejala nganti pirang-pirang dina, nanging, kaya cedera otak traumatik, bisa nyebabake yen ora dirawat. Saliyane ngobati ciloko, pemeriksaan medis bakal mbantu nyathet sifat, ukuran, lan panyebab ciloko sampeyan sing bisa mbiyantu nggayuh klaim ganti rugi.

Yen sampeyan ana ing kacilakan pejalan kaki, ciloko sampeyan bisa uga serius amarga kabeh jinis kendaraan sing obah luwih gedhe lan luwih abot tinimbang sampeyan. Priksa manawa sampeyan dadi prioritas kanggo njaluk perawatan lan perhatian sing dibutuhake sadurunge mulih. Mengkono uga bakal nguatake kasus sampeyan amarga partai-partai lawan bakal ngerti manawa sampeyan ngenteni nganti mulih utawa langsung menyang dokter lan nyoba nggunakake rincian kasebut marang sampeyan.

Klumpukne Bukti

Yen bisa, ndokumentasikake bukti kacilakan lan ciloko bisa mbantu nggawe kesalahan lan angka dolar kanggo kerusakan. Yen sampeyan bisa:

  • Entuk jeneng, informasi kontak, informasi asuransi, lan informasi lisensi driver saka kabeh driver
  • Goleki informasi kontak kanggo saksi mata apa wae
  • Motret foto-foto kerusakan, adegan kacilakan, bukti visual kaya tandha gondhelan, lan kontrol lalu lintas utawa alangan ing wilayah kasebut
  • Simpen salinan kabeh cathetan medis, copay asuransi, paystubs sing nuduhake sampeyan ora bisa kerja, biaya sing ana gandhengane karo kacilakan lan ciloko, lan bukti-bukti kerusakan liyane

Priksa Jangkoan Asuransi Otomatis lan Wartakake Asuransi Sampeyan

Yen sampeyan nyopir nalika metu saka kacilakan negara, sampeyan bakal ngajokake klaim asuransi sawise kacilakan, nanging kudu ngati-ati supaya ora menehi pernyataan sing direkam yen bisa - asuransi pengin ngrampungake klaim kanthi murah, mula tembung sampeyan bisa digunakake kanggo nglawan sampeyan. Aja ngaku salah, njaluk ngapura, ngramal wangsulan utawa katrangan, utawa nyuda cilaka sampeyan kanthi ngucapake tembung kaya "apik".

Yen sampeyan nyewa kendaraan kanggo mubeng nalika plancongan, sampeyan uga kudu kerja bareng perusahaan asuransi yen sampeyan tuku asuransi jangkoan tambahan liwat mobil nalika nyewa mobil. Nanging, elinga ing umume kasus perusahaan mobil sewaan ora bisa dituntut tanggung jawab amarga ciloko sampeyan dhewe.

Lan yen kacilakan sampeyan kedadeyan nalika mlaku-mlaku, pengacara sampeyan bakal makarya (utawa gelut) karo perusahaan asuransi pihak sing tanggung jawab supaya sampeyan mbayar.

Apa Aku Kudu Tetep ing California kanggo Ngatasi Klaim Kula?

Umume langkah sing dibutuhake kanggo ngrampungake klaim asuransi njaba negara bisa dirampungake sawise sampeyan kondur ing negara asal. Ngatasi klaim, utamane yen ana wong sing cilaka, bisa dadi proses sing dawa lan rumit; tegese sawise ngrampungake laporan kacilakan sawise tabrakan lan nampa perawatan medis darurat sing dibutuhake kanggo cilaka, nanging sadurunge klaim ditanggulangi, preinan sampeyan bakal rampung.

Aja kuwatir - sanajan kacilakan ana ing California, sampeyan bisa ngatasi klaim kasebut saka negara liya. Nanging, yen klaim asuransi ora bisa diselesaikan kanthi sarujuk, sampeyan kudu ngajokake tuntutan ukum kanggo kerusakan miturut ukum California. Sanajan sampeyan mutusake kanggo nampa penyelesaian asuransi lan nyerah hak ngajokake gugatan, iku langkah cerdas kanggo njaga pengacara kacilakan mobil ing California sing wis pengalaman nangani klaim asuransi kanggo mriksa apa wae pemukiman sing ditampa, negosiasi kanggo sampeyan lan kerja supaya sampeyan bisa nawakake paling gedhe.

Syarat Asuransi California

Kabeh driver California diwajibake nggawa asuransi mobil kanthi sah. Minimal sing kudu digawa saben driver yaiku:

  • $ 15,000 saben wong amarga ciloko awak,
  • $ 30,000 saben kacilakan amarga cilaka awak, lan
  • Kerusakan properti $ 5,000.

Iki tegese kajaba manawa driver milih tuku luwih akeh jangkoan, yaiku maksimum asuransi perusahaan sing kudu mbayar sampeyan kanggo klaim sampeyan. Untunge, akeh driver sing nggawa luwih akeh lan iki bisa mbantu sampeyan yen sampeyan tetep njaga.

Hubungi Pengacara Kecelakaan Mobil California Dina iki

Yen sampeyan ditabrak mobil lan cilaka nalika liburan ing Negara Bagian Emas, hubungi a pengacara kacilakan mobil California sing trampil mesthi apike. Sanajan sampeyan ora tetep njaga layanane, paling ora sampeyan kudu dilaporake babagan hak-hak hukum lan apa sing kudu sampeyan lakoni kanggo nglindhungi. Statistik nuduhake manawa wong-wong sing njaga layanan pengacara cedera pribadi kanggo samubarang jinis cedera penting bisa nglumpukake udakara 2-3 kali luwih akeh kanggo tuntutane. Pengacara bisa mbantu sampeyan nemokake perawatan medis, mbukak lan ngolah kabeh klaim asuransi, lan ngajokake gugatan ing pengadilan (yen perlu) kanggo nggedhekake apa sing sampeyan tampa kanggo biaya medis, penghasilan ilang, karusakan properti lan apa sing diarani "kerusakan umum" sing kalebu menehi ganti rugi kanggo rasa sakit fisik lan penderitaan lan gangguan sing disebabake dening kedadeyan kasebut. Temenan, yen liburan sampeyan rusak amarga kecelakaan kendaraan bermotor ora nyenengake lan sampeyan kudu menehi ganti rugi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.