24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Jerman Breaking News News Rilis pers Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Penerbangan Langsung antarane Munich lan Hanoi dadi luwih gampang

Penerbangan Langsung antarane Munich lan Hanoi dadi luwih gampang
Penerbangan Langsung antarane Munich lan Hanoi dadi luwih gampang
ditulis dening editor

Memorandum of Understanding (MOU) antarane Bambu Airways lan Bandara Munich diumumake lan diajab bisa ningkatake rute langsung antara Munich lan Hanoi (Vietnam lan Jerman). 

Digdaya pasar Eropa

Pasar Eropa ditemtokake minangka pasar utama sing dominasi peta dalan pangembangan Bawang AirwaysJaringan rute 'khusus, uga produk pariwisata lan investasi FLC Group umume ing taun 2020. Kanggo wiwitane nggedhekake jaringan penerbangan internasional menyang Eropa, Bambu Airways ngoperasikake penerbangan langsung pertama sing nyambung Vietnam - Republik Ceko saka 29 Maret 2020 .

Sawise Republik Ceko, Republik Federal Jerman bakal dadi pasar Eropa sabanjure sing target Banks Airways ing QI / 2020. Menawi mekaten, Bambu Airways bakal mlebu MOU karo Bandara Munich, mromosikake rong rute langsung sing nyambungake Munich - kutha paling gedhe nomer telu ing Jerman, karo Ibu Kota Hanoi lan Kota Ho Chi Minh - kutha paling gedhe ing Vietnam.

Upacara Penandatanganan ditindakake ing Bandara Munich, Jerman tanggal 2 Maret 2020, kanthi partisipasi Pak Bui Quang Dung - Wakil Direktur Jenderal Bambu Airways, Pak Andreas von Puttkamer - Wakil Presiden Senior Bandara Penerbangan Munich lan perwakilan saka kalorone pihak

Dijangka rong rute langsung bakal diwiwiti wiwit wulan Juli 2020, kanthi frekuensi 01 penerbangan / perjalanan saben minggu kanggo Hanoi - Munich, lan 02 penerbangan tur / minggu kanggo HCM City - Munich. 

Rute kasebut bakal dioperasikake karo pesawat Boeing 787-9 Dreamliner, pesawat modern sing paling hemat bahan bakar saiki, kanthi fasilitas lan layanan luar biasa.

Miturut MOU, Bandara Munich bakal mbantu ningkatake kahanan operasi rute langsung kanthi keamanan lan keamanan sing dhuwur. Informasi babagan transportasi udara, industri lelungan, logistik lan proyek pariwisata antarane Vietnam lan Jerman uga bakal diijolake kanthi rutin lan diwenehake kanggo nyengkuyung pangembangan rong rute kasebut.  

Mung bandara bintang lima ing Eropa

Bandara Munich minangka gerbang utama kutha Munich - kutha nomer telu nomer paling gedhe ing Jerman sawise Berlin lan Hamburg lan minangka salah sawijining pusat ekonomi, transportasi lan budaya sing penting ing negara iki. Munich minangka bandara nomer loro nomer loro ing Jerman lan mung bandara bintang 5 ing Eropa.

101 maskapai lagi operasi ing Bandara Munich. Ing 2019, Bandara kasebut nyedhiyakake 48 yuta penumpang kanthi penerbangan 417,000, nggawa menyang 75 negara lan 254 tujuan ing saindenging jagad. 

"MOU ngidini nggabungake kekuwatan fasilitas lan pengalaman operasi jangka panjang ing Bandara Munich, kanthi jaringan sing berkembang kanthi cepet lan layanan berorientasi 5 bintang Bambu Airways, promosi operasi rute langsung sing nyambungake Vietnam - Jerman, nempuh perjalanan kabutuhan wong ing rong negara kasebut, "jarene Pak Bui Quang Dung, Wakil Direktur Jenderal Bambu Airways. 

"Kita seneng banget amarga kabar manawa Bambu Airways ngluncurake penerbangan langsung antarane Vietnam lan Munich," ujare Pak Andreas von Puttkamer, Wakil Presiden Senior Penerbangan Flughafen München GmbH (Bandara Munich). "Sambungan anyar menyang Hanoi lan Kota Ho Chi Minh bakal menehi kita akses langsung menyang pasar penting mbesuk kanggo pisanan. Iki minangka tanggapan sing apik banget kanggo minat sing akeh ing Vietnam dadi tujuan plancongan. Lan kita seneng banget manawa Bambu Airways bakal nglayani rute kasebut kanthi Boeing 787 Dreamliner sing ramah lingkungan. Pesawat canggih iki cocog banget karo strategi iklim Bandara Munich, "ujare Pak Andreas von Puttkamer.

Promosi industri pariwisata ing antarane rong negara

Taun 2020 bakal mengeti 45 taun hubungan diplomatik antara Vietnam lan Jerman - mitra dagang paling gedhe lan investor paling gedhe nomer papat saka Uni Eropa (EU) ing Vietnam.

Jerman uga salah sawijining sumber turis ing Vietnam. Miturut Administrasi Pariwisata Nasional Vietnam, ing 2019, Vietnam narik 2,168,152 turis Eropa, kalebu 226,792 turis saka Jerman - mundhak 6% saben taun. 

Miturut Kedutaan Besar Republik Sosialis Vietnam ing Republik Federal Jerman, komunitas Vietnam ing Jerman saiki duwe udakara 176,000 wong. Generasi kaping kalih masarakat Vietnam ing Jerman cukup sukses lan diapresiasi dening panguwasa lokal.

Perjanjian Perdagangan Bebas UE-Vietnam (EVFTA) sing disetujoni dening Asosiasi Merek Dagang Internasional (INTA) Parlemen Eropa ing wulan Januari 2020 bakal dadi katalis kanggo kerjasama strategis antara Vietnam - Jerman kanggo nggayuh prestasi anyar lan nyata ing kabeh bidang: Politik - diplomasi, perdagangan - investasi, kerjasama, keamanan, pertahanan, pendhidhikan lan pelatihan, budaya, pariwisata, lsp.

"Saliyane tujuan nambah ijol-ijolan pengunjung, nyedhiyakake kahanan lelungan sing apik kanggo turis Jerman ngunjungi Vietnam, ningkatake pertukaran lan kerja sama ing antarane rong negara kasebut, rute langsung kasebut uga minangka produk anyar Bambu Airways ing proses nyambungake Eropa karo negara-negara ing Asia lan Asia Tenggara liwat hub Vietnam ”, jarene Pak Bui Quang Dung. Dheweke uga ngarep-arep supaya bisa dadi papan sing kuwat kanggo rute operator sabanjure menyang Jerman, uga negara liya ing Eropa ing Q2, Q3 / 2020.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.