Breaking News US Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality Hotel & Resor News Rilis pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

The Westin Langkawi: Apa tamu tresna iku?

weshnmwipo 380874 1
weshnmwipo 380874 1
ditulis dening Editor Konten Syndicated

Jembar 87,000 kaki persegi, papan dolanan kolam renang Westin Maui minangka "tamu" sing seneng kabeh umur. Wong diwasa lan bocah saiki duwe papan dhewe-dhewe kanggo direndhem, renang lan dolanan nalika kolam kulawarga sing nembe dirancang lan rong kolam sambung karo air terjun nglangi lan Jacuzzi sing ndhelik nyedhiyakake nyenengake lan santai kanggo kabeh wong. Lansekap sing subur, dalan sing apik banget, lan ruang santai lan area duduk sing ngubengi papan renang mewah resor, nggawe papan perlindungan utama.

Westin Maui Resort & Spa $ 100 yuta-plus transformasi dadi fase pungkasan sawise bubar nganyari lan tambahan ing taman mewah kolam renang ing resor mewah sing kalebu enem kolam renang sing apik banget sing ndeleng Pantai Kaʻanapali.

"Para tamu seneng kolam renang sing nembe direnovasi lan nambah fitur banyu," ujare Gregg Lundberg, manajer umum The Westin Maui Resort & Spa, Kaʻanapali.

"Pengalaman kolam renang mesthi luar biasa, lan saiki kanthi paningkatan, area kolam sing jembar - sing wis diganti jeneng Kolam renang Kawaiola (perairan urip) - wis dibayangke maneh minangka pusat kesejahteraan. "

"Tema transformasi resor telung tahap yaiku Holomua, sing tegese dandan, kemajuan lan sukses ing basa Hawaii, ”jlentrehe Lundberg. "Iki kalebu kabeh pangowahan sing nyenengake ing ruang fisik lan penawaran tamu sing diwiwiti ing taun 2018 nalika miwiti lelungan kanggo nemtokake makna 'oasis pribadi.'"

Yen transformasi rampung ing musim panas iki, properti pantai 12 hektar sing jejer karo Whalers Village bakal nawakake pengalaman tamu ora kaya liyane ing Kaʻanapali. Menara tamu mewah lan opsi panedhaan sing inspirasi saka pulau anyar sing kalebu bar kolam renang 200 kursi ing ndhuwur dhaptar pangowahan sing nyenengake ing resor kasebut.

Kolam Renang Ikon Golek Makeover

Kangge, tamu ngupayakake dek kolam renang khusus kanggo wong diwasa sing ana kolam pusaran lan kolam renang tanpa wates kanthi pemandangan Pasifik lan pulau-pulau ing Molokai lan Lanai. Kasebar ing dek lan area kolam ana cabanas sing bentuké ebun-a, sing dirancang khusus kanggo resor. Digawe saka pring lan kayu peteng, cabanas nambahake papan sing intim lan tenang. Sing cedhak Hale 'A (House of Sparkle) bar kolam renang diwasa minangka papan sing apik banget kanggo nyajeni koktail kerajinan tangan lan gigitan artisanal. Iki uga minangka papan sing cocog kanggo nyekel srengenge sing nggumunake utawa mbalek nalika musim nonton paus.

Ing wayah awan, nalika wong tuwa ndhelik srengenge, bocah cilik bisa tetep adhem ing Zona Splash Keiki interaktif lan area kolam kulawarga. Selusin jet semprotan ijo thukul saka lemah sing ngowahi wektu srengenge dadi wektu sing nyenengake. Slide banyu mini, air terjun lan kolam renang bocah nawakake jam main.

Wong diwasa lan bocah sing luwih tua golek petualangan banyu dhewe bisa langsung menyang slide banyu ikonik The Westin Maui sing muter lan terjun 270 kaki menyang area kolam ing tingkat lobi. Nganyarke menyang slide raksasa nggawe kulo banyu bisa muter kanthi luwih nyenengake.

Tahap transformasi sadurunge fokus kanggo nggawe lingkungan sing apik kanggo tamu. Dheweke kalebu cochere porte anyar, lobi utama sing disegarkan dilengkapi perabotan anyar, tembok-tembok modern sing urip ing Westin sing ana ing sisih ngarep lan ruang ritel anyar. Fasilitas parkir tamu sing wiyar ing lokasi kanthi parkir valet uga ditambah.

Nggawe maneh Pengalaman Tamu

"Owah-owahan sing kedadeyan ing The Westin Maui pancen nyenengake, nanging transformasi kasebut ora ana gayane fisik. Kita nemtokake kabeh pengalaman kanggo tamu, "ujare Lundberg.

Fokus ing kesejahteraan lan pangertene papan katon ing macem-macem aspek renovasi. Budaya sugih ing Maui lan Hawaii misuwur Aloha semangat dadi inspirasi kanggo kabeh hal, wiwit detail desain inovatif nganti penawaran budaya. Wilayah resor diganti jeneng kanthi jeneng papan sing bersejarah lan geografis, dene program tamu luwih fokus marang kelestarian lingkungan lan budaya Hawaii.

"Merek Westin misuwur amarga fokus ing kesehatan lan ngewangi para tamu njaga kesejahteraan nalika lelungan. Layered ing ndhuwur iki minangka komitmen kanggo ngirim pengalaman asli Hawaii sing menehi tamu luwih jero hubungan karo unsur alam ing sekitar kita - tanah, banyu lan lintang-lintang, ”tambah Lundberg. "Iki wis nuntun transformasi kita. Kita pengin para tamu ninggalake resort kita kaya versi sing luwih apik. ”

Katrangan lengkap babagan transformasi $ 100 yuta-plus The Westin Maui Resort & Spa saiki bakal kasedhiya.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Editor Konten Syndicated