24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Rilis pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Hotel Capella: Properti anyar ing saindenging jagad

Hotel Capella: Properti anyar ing saindenging jagad
Hotel Capella
ditulis dening editor

Capella Hotel Group ngenalake merek anyar menyang portofolio. Sing canggih merek gaya urip digawe kanggo lelungan sing maju ing generasi anyar.

Patine Hotels & Resorts lair saka kekarepane para tamu kanggo ngurmati individualitas, minangka respons tumrap aliran urip sing terus-terusan, kanthi lancar bisa nampung tamu nalika nindakake rutinitas tanpa interupsi.

patina Maldives, Kepulauan Fari bakal dadi peluncuran pertama, kanthi properti ing Ubud, Bali lan Sanya, China, uga ing pembangunan. Patina minangka salah siji saka rong merek unik ing Capella Hotel Group, sing nduweni warisan desain umum sing digawe bebarengan karo layanan intuisi.

Diilhami dening pikiran mandhiri kanthi apresiasi budaya lan komunitas sing jero, lan pengabdian sing ora mandheg kanggo kesejahteraan planet iki, Patina Hotel & Resorts ngajak para tamu supaya bisa nggawe sesambungan sing luwih jero karo awake dhewe lan ing lingkungane. Ruang sosial sing sregep mili kanthi mode alami sing ana ing wong, kanthi lembut lan intuisi nyedhiyakake kabutuhan saben tamu, supaya ora ana wong loro sing padha. Dumunung ing mujur nengen kutha lan alam sing luar biasa, Patina nggabungake pengalaman sing ora dikarepake, canggih lan seger kanggo mbukak kemungkinan.

Patina Maldives dirancang kanggo mbukak ing Q4 2020, dirancang dening arsitek Brasil terkenal Marcio Kogan. Resor kasebut nawakake 90 vila pantai lan banyu, wiwit saka siji nganti telung kamar turu, kabeh kalebu harmoni suci lan stimulasi. Karo villa, resort iki uga nawakake 20 Fari Studios.

 Dumunung ing Atol Utara Maladewa, Kepulauan Fari minangka papan seni seni pulau - tujuan Maldivian sing luhur sing ngrayakake alam, kerajinan, lan sesambungan. Patina Maldives dununge kanthi strategis ing pulau sing dadi tujuan utama sosial: Fari Marina dibangun ing sekitar Klub Pantai sing sregep, kanthi butik sing apik lan macem-macem pilihan panganan lan omben mewah sing dipilih kanthi apik. Tamu Patina Maldives bakal seneng bebas pindhah ing saindenging pulau, sing menehi pilihan pribadi kanggo privasi lan rahasia utawa pusat sosial sing padhang.

 Nicholas Clayton, CEO Capella Hotel Group ujar, "Patina Hotels & Resorts bakal dadi pimpinan anyar ing keramahan progresif. Fokus nggawe pengalaman sing apik, merek iki nyenengake, dinamis lan modern, nyenengake gaya hidup campuran konsumen sing penasaran lan sadar saiki. Kita ngarep-arep bisa ngasilake visi Patina nalika mbukak Patina Maladewa ing pungkasan taun iki. "

 Patina Maldives, Kepulauan Fari bakal diluncurake ing Q4 2020. Informasi lengkap bakal diumumake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.