Breaking News Singapura Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

IATA ing COVID-19: Efek Coronavirus

Pilih basa sampeyan
IATA ing COVID-19: Efek Coronavirus
kovj jj
ditulis dening editor

Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) nganyari analisis babagan pengaruh finansial saka coronavirus novel (COVID-19) darurat kesehatan masyarakat ing industri transportasi udara global. IATA saiki ndeleng rugi penghasilan global taun 2020 kanggo bisnis penumpang udakara $ 63 milyar (ing skenario COVID-19 ana ing pasar saiki kanthi luwih saka 100 kasus tanggal 2 Maret) lan $ 113 milyar (ing skenario kanthi nyebarake COVID sing luwih akeh -19). Ora ana perkiraan babagan pengaruh ing operasi kargo.

Analisis IATA sadurunge (diterbitake tanggal 20 Februari 2020) ngasilake bathi sing ilang dadi $ 29.3 milyar adhedhasar skenario sing bakal nduwe pengaruh COVID-19 sing umume dibuwang ing pasar sing ana gandhengane karo China. Wiwit wektu iku, virus iki nyebar menyang luwih saka 80 negara lan pesenan ing ngarep wis ditrapake banget ing rute sing ngluwihi China.

Pasar finansial wis menehi reaksi sing kuat. Harga pangsa maskapai wis mudhun meh 25% wiwit wabah kasebut, sawetara poin persentase 21 luwih gedhe tinimbang penurunan sing kedadeyan ing titik sing padha sajrone krisis SARS taun 2003. Kanthi umume, penurunan iki nyebabake kejutan tumrap bathi industri luwih gedhe tinimbang analisis sadurunge.

Kanggo njupuk kahanan sing lagi berkembang karo COVID-19, IATA ngramal pengaruh potensial ing bathi penumpang adhedhasar rong skenario sing bisa ditindakake:

Skenario 1: Nyebar Winates

Skenario iki kalebu pasar kanthi luwih saka 100 kasus COVID-19 sing dikonfirmasi (tanggal 2 Maret) ngalami penurunan sing cetha banjur diikuti karo profil pemulihan bentuk V. Uga ngramal kapercayan konsumen ing pasar liyane (Amerika Utara, Asia Pasifik lan Eropa).

Pasar kasebut nyumbang ing skenario iki lan jumlah penumpang sing diantisipasi, amarga COVID-19, kaya ing ngisor iki: China (-23%), Jepang (-12%), Singapura (-10%), Korea Selatan ( -14%), Italia (-24%), Prancis (-10%), Jerman (-10%), lan Iran (-16%). Kajaba iku, Asia (ora kalebu China, Jepang, Singapura lan Korea Selatan) bakal dikarepake bakal mudhun 11% permintaan. Eropa (ora kalebu Italia, Prancis lan Jerman) bakal nemoni permintaan mudhun 7% lan Timur Tengah (ora kalebu Iran) bakal nemoni permintaan 7%.

Secara global, permintaan sing nyuda iki nyebabake rugi penghasilan penumpang 11% ing saindenging jagad padha $ 63 milyar. China bakal ngetrapake udakara $ 22 milyar saka total iki. Pasar sing ana gandhengane karo Asia (kalebu China) udakara $ 47 milyar saka total iki.

Skenario 2: Nyebar ekstensif

Skenario iki ditrapake metodologi sing padha nanging kanggo kabeh pasar sing saiki duwe 10 utawa luwih kasus COVID-19 (tanggal 2 Maret). Asil kasebut yaiku rugi 19% ing bathi penumpang ing saindenging jagad, sing padha karo $ 113 milyar. Secara finansial, iku bakal ana ing skala sing padha karo sing dialami industri ing Krisis Keuangan Global.

IATA ing COVID-19: Efek Coronavirus

Wilayah Afrika lan Amerika Latin / Karibia ora jelas kalebu ing analisis adhedhasar pasar iki, amarga saiki ora ana negara ing salah sawijining wilayah sing paling ora ana 10 kasus COVID-19.

Mitigasi

Harga minyak wis mudhun (- $ 13 / barel Brent) wiwit
awal taun. Iki bisa nyuda biaya nganti $ 28 milyar kanggo tagihan bahan bakar tahun 2020 (ing ndhuwur tabungan sing bakal diasilake amarga nyuda operasi) sing bakal menehi lega nanging ora bakal ngimbangi pengaruh sing nyebabake COVID-19. panjaluk. Lan kudu dielingi manawa praktik hedging bakal nundha pengaruh iki kanggo akeh maskapai.

impact

"Giliran acara minangka asil saka COVID-19 meh ora ana sadurunge. Kurang luwih rong wulan, prospek industri ing pirang-pirang jagad iki ganti dadi dramatis. Ora jelas kepiye virus kasebut bakal berkembang, nanging apa kita ngerti pengaruh sing ana ing sawetara pasar lan rugi penghasilan $ 63 milyar, utawa pengaruh sing luwih gedhe sing nyebabake kerugian saka pendapatan $ 113 milyar, iki minangka krisis.

"Akeh maskapai sing ngethok kapasitas lan njupuk tindakan darurat kanggo nyuda biaya. Pamrentah kudu nyathet. Maskapai ngupayakake kabeh supaya bisa tetep mlaku nalika nindakake tugas penting kanggo ngubungake ekonomi ing jagad. Nalika pamrentah ngupayakake langkah stimulus, industri maskapai butuh pertimbangan kanggo ngatasi pajak, biaya, lan alokasi slot. Iki minangka wektu sing luar biasa, "ujare Alexandre de Juniac, Direktur Jenderal lan CEO IATA.

ndeleng penilaian dampak sing dianyari COVID-19 (Pdf)

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.