24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel News Rilis pers Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

opening Mövenpick Resort Waverly Langkawi in Vietnam

Moevenpick
Moevenpick
ditulis dening Juergen T Steinmetz
Mövenpick Resort Waverly Phu Quoc yoiku resort premium internasional pertama sing mbukak ing Pantai Ong Lang sing apik ing Phu Quoc, lan siyap dadi tujuan pilihan kanggo petualangan kulawarga, lelungan perusahaan, pesta pernikahan impen, bulan madu romantis, lan liya-liyane. Fitur hotel 305 kamar tamu, dene sing jejer Mövenpick Residences Phu Quoc nawakake 329 omah gaya apartemen lan 79 vila kolam renang, sampurna kanggo kulawarga utawa nginep.
Minangka bukaan paling anyar saka grup hotel Swiss.
"Bukaan iki nggambarake evolusi merek Mövenpick ing Vietnam, lan kita seneng ngenalake warisan Swiss lan warisan kuliner sing sugih ing pesisir tropis Phu Quoc, " ujar Patrick Basset, Chief Operating Officer of Accor, Asia Tenggara & Timur Laut lan Maladewa.
Nalika keunggulan layanan hotel kasebut dijupuk saka warisan Swiss ing Mövenpick, ing keramahan sing dirasakake ati sing diwenehake dening staf kasebut minangka refleksi sing jelas babagan sifat anget lan grapyak budaya Vietnam lokal.
Dirancang karo a gaya tropis, Mövenpick Resort Waverly Phu Quoc kanthi harmoni nggabungake sentuhan modern lan tradisional kanthi akeh cahya alami streaming liwat windows ukuran kebak. Kamar tamu kontemporer duwe interior sing elegan kanthi nada netral sing nyenengake. Lawang kaca nganti langit-langit nyebabake balkon pribadi ing saben kamar hotel, nawakake pemandangan segara sing mengilap utawa pegunungan sing mekar. Kamar saka 35 meter persegi wiyar nganti 72 meter persegi kanggo Suite Junior. Kenyamanan modern ing kamar kalebu WiFi kecepatan tinggi gratis, menu bantal, lan bar mini lengkap.
Kanggo lelungan jangka panjang lan plancongan ing akhir minggu, Mövenpick Residences Phu Quoc fitur studio lan kamar kulawarga, saben dilengkapi pawon. Komplek resor iki uga dilengkapi 66 villa kolam renang loro kamar lan telung kamar turu dumunung ing saubengé tlaga, nalika 12 vila kolam renang telung kamar lan Villa Presiden nawakake pemandangan pantai sing para tamu bisa seneng srengenge surup.

Warisan kuliner Mövenpick sing nyata kabukten saka pengalaman mangan sing luar biasa sing kasedhiya ing restoran lan bar hotel, kalebu klub pantai sing ana ing pasir emas ing Pantai Ong Lang. Bukak kanggo tamu lan pengunjung, Klub Pantai Aura nduwe bar kolam renang sing rendhem, menu Tapas Asia sing enak, mixologi kreatif, ritual srengenge surup saben dina lan hiburan sing nyenengake. Kuliner liyane sing nyenengake ing hotel kalebu masakan internasional lan stasiun masak urip ing Restoran Pulo; Favorit Vietnam lan panganan laut ing Lang Chai; bir kerajinan lokal ing Bar Lang Chai; lan teh, kopi & coklat Vietnam jam Waverly Lounge.

The hotel kulawarga-loropaken janji bakal nggawe momen sing migunani kanggo wong tuwa lan lelungan junior Klompok Burung Cilik lan Klub remaja M Lounge. A Kulawarga Mövenpick program njamin kabutuhan tamu sing luwih enom, kalebu fasilitas mandhi khusus umur lan menu Power Bites.

Resor nawakake enem kolam renang, kalebu kolam renang bocah loro. Fasilitas kesehatan liyane kalebu Pusat Kesehatan Elemen sing nduweni peralatan canggih lan studio yoga. Kanggo sawetara wektu terapeutik babagan terapi, Elemen Spa & Salon fitur 15 kamar perawatan, sauna lan jacuzzi. Tamu bisa milih macem-macem terapi kesehatan, pijet sikil, uga perawatan rambut lan kuku.

Ora ana detail cilik sing diabaikan karo pesta pernikahan lan perayaan ing Mövenpick Resort Waverly Phu Quoc. Ing Fitur Coral Ballroom 720 meter persegi papan tanpa kolom kanthi langit-langit dhuwure 6.8 meter lan foyer gedhe 324 meter persegi sing bisa dadi 860 tamu. Ruangan dansa uga bisa dipérang dadi papat ruang rapat kanggo rapat klompok sing luwih cilik.

Iklim tropis sing apik banget nyedhiyakake eksplorasi lanskap alam sing subur ing pulau kasebut. Tamu bisa trek liwat alas udan sing kandhel sing tumuju ing grojogan utawa cekungan kanthi tenang ing pantai sing dienggo klapa. Enak banget turunan panganan liwat pasar wengi, utawa kunjungan menyang peternakan mrico, peternakan mutiara utawa pabrik saos iwak menehi gambaran babagan cara urip Vietnam lokal.

"Muga-muga bisa nampa tamu ing omah pulau ing Mövenpick Resort Waverly Phu Quoc. Para tamu bisa ngenteni serangkaian pengalaman sing apik sajrone manggon ing kene, wiwit eksplorasi pulau nganti tur panganan ing pasar wengi. Resor kasebut nawakake plancongan pulau sing sampurna saka rame-rame ing kutha kanggo wong-wong sing pengin akhir minggu sepi karo kulawarga,”Ujare Philippe Le Bourhis, Manajer Umum Mövenpick Resort Waverly Phu Quoc.

Kanggo ngrayakake diluncurake, Mövenpick Resort Waverly Phu Quoc nawakake tawaran plancongan akhir minggu kanthi tarif wiwit VND 2.000.000 saben wengi ing kamar Studio Mountain View King kanthi sarapan kanggo loro lan kredit saben VND 1.000.000, sing bisa uga ditebus kanggo perawatan makan utawa spa. Tawaran pambuka saiki ditrapake wiwit 31 nganti XNUMXst Oktober 2020.

Mövenpick Resort Waverly Phu Quoc lan Mövenpick Residence Phu Quoc dununge ana ing Pantai 1 Ong Lang, Desa Cua Duong, Phu Quoc, Vietnam, transfer 35 menit saka Bandara Internasional Phu Quoc. Pulo kasebut minangka penerbangan sakjam saka Kota Ho Chi Minh, rong jam saka Hanoi, lan gegandhengan karo rute langsung saka Bangkok, Seoul, lan Singapura. Kanggo leladen, mangga email [email dilindhungi] utawa telpon +84 (0) 297 26 99999. Utawa, kanggo sinau luwih lengkap babagan Mövenpick Hotel & Resorts, bukak www.movenpick.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.