Berita Breaking Belgia Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Brussels: wayah wengi sing apik banget

brusselssss
brusselssss
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ing musim semi, klub lan penyelenggara acara sore nyedhiyakake macem-macem kegiyatan kanthi macem-macem jinis kanggo nyenengake manuk hantu wengi. Klub bakal rusak amarga dipilih, kanthi Listen!

Festival, sore Hangar, Fuse lan liya-liyane. Kutha kosmopolitan ing Brussels nawakake macem-macem acara ing wayah wengi kanggo para wong sing arep metu. Penggemar hip-hop, omah teknologi lan joget ora bisa nemokake acara sing disenengi.

Saiki luwih saka saiki, akeh clubber sing plesiran menyang ibukutha Eropa ing wayah sore kanggo ndeleng DJ paling anyar utawa nari ing sawetara jam ing salah sawijining klub wengi. Ing musim semi, festival lan soirées kanthi line-up sing nyenengake bakal bali.

Akeh papan urip ing wayah wengi Brussels, sing saya spesialisasine lan inovatif ing pendekatan lan barisane, njupuk tindakan kanggo ngejutake ewonan clubber sing teka ing negara kasebut. Kanthi Rungokake! lan FFORMATT, ora lali sore Hangar, saben acara minangka kesempatan kanggo kumpul lan nemokake papan anyar, seniman anyar utawa konsep anyar.

Dhaptar papan lan acara kanggo klub ing musim iki kalebu dawa. Mangkene pilihan kanthi urutan kronologis: Rungokake! Rungokna! bali saka Rebo 25 Maret nganti Minggu 29 Maret 2020 ing macem-macem lokasi ing saindenging Brussels.

Kanggo edhisi kaping lima iki, Rungokake! wis milih slogan "United in Music and Diversity". Festival kasebut bakal nggabungake macem-macem adegan musik lokal lan alternatif, simbol saka keanekaragaman unik ibukutha. Rungokna! nggabungake kabeh jagad musik, saka hip-hop menyang omah lan saka musik elektronik nganti musik jagad. Festival kasebut kalebu label lan kolektif, ora preduli saka gaya lan arah musike. Line-up: Terrence Dixon, Gilles Peterson, The Alchemist, Dengue Dengue Dengue, Jane Fitz, Carista lan liya-liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.