Airlines Airport Warta Breaking Travel Breaking News US Investments News Rilis pers transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Layanan anyar Seattle lan Cincinnati ing Alaska Airlines

alaska maskapai penerbangan sittle nganti cincinnati
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Alaska Airlines ngrayakake pertumbuhan terus karo ngumumake layanan anyar menyang tujuan anyar kanggo maskapai kasebut: Cincinnati.

Layanan nonstop saben dina antarane Bandara Internasional Seattle-Tacoma lan Cincinnati/Kentucky Utara Bandara Internasional (CVG) dijadwalake diwiwiti Aug. 18.

Cincinnati dadi 93rd tujuan nonstop dadi saka Alaska iku hub ing Seattle. Rute kasebut bakal nyambungake rong wilayah sing dinamis, sing masing-masing duwe teknologi lan pusat bisnis sing berkembang. Penerbangan kasebut uga nggawe para wisatawan bisa nyambung menyang puluhan tujuan ing pesisir Kulon nggunakake Alaska iku Seattle hub

“Wis pirang-pirang taun kita krungu saka brosur lan klien perusahaan sing disenengi Seattle kang operator kutha asal kanggo nyambung Cincinnati karo wilayah Puget Sound, "jarene Brett Catlin, Direktur pangelola kapasitas lan aliansi Alaska Airlines. “Kita ora bakal luwih semangat mbukak maneh tujuan Midwest paling anyar sing nambahake Cincinnati/Kentucky Utara wilayah menyang jaringan Alaska Airlines nalika negesake komitmen kanggo Seattle, ing kana kita bakal nawakake 350 keberangkatan saben dina musim panas iki. "

"The Cincinnati/Kentucky Utara komunitas seneng nampani Alaska Airlines lan anané West Coast sing kuwat ing CVG, "jarene Candace McGraw, CEO saka Cincinnati/Kentucky Utara Bandara Internasional. "Layanan nonstop anyar saka CVG menyang Seattle nawakake jadwal jadwal sing apik banget lan bakal nambah pilihan lelungan kanggo para plancong bisnis lan plancongan ing wilayah tri-state sing bakal tekan Northwest Pacific Hawaii lan Alaska. "

saka Seattle, para tamu bisa nerusake perjalanan menyang tujuan liyane ing Pantai Barat utawa kepulauan Hawaii. Seattle uga minangka gateway kanggo Asia kanthi penerbangan nonstop ing Mitra Global kita menyang Tokyo, Hong Kong lan Singapura. Flyer bisa entuk mil kanthi Alaska iku banget-diakoni Program Rencana Mileage nalika mabur salah sawijining 16 Mitra Global menyang luwih saka 800 tujuan ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.