Warta Breaking Travel News Kepulauan Cayman Warta Pamrentah News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kapuloan Cayman nemtokake 13 negara kanggo matesi perjalanan

kepulauan cayman
kepulauan cayman
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Menteri Kepulauan Cayman lan Departemen Pariwisata (CIDOT) tetep siyaga amarga Novel Coronavirus (COVID-19) terus menehi pengaruh ing saindenging jagad lan ing perekonomian lokal.

"Nalika pengaruh ekonomi - saiki lan potensial - kanggo sektor pariwisata kita ora ana kualitase ing tahap awal krisis internasional, upaya ditindakake dening CIDOT kanggo kolaborasi karo para pemangku kepentingan pariwisata kanggo ngerti kemungkinan gangguan bisnis sing ana gandhengane karo virus lan larangan perjalanan, ”Komentar Hon. Moses Kirkconnell, Wakil Perdana Menteri lan Menteri Pariwisata. "Minangka langkah utama, CIDOT wis nerbitake survey sektor akomodasi kanggo properti berlisensi ing saindenging Kapuloan Cayman. Iki bakal nggawe evaluasi awal babagan dampak coronavirus ing sektor pariwisata nganti saiki lan menehi wawasan babagan bidang potensial sing bakal dikepengini sektor kasebut ing wulan ngarep. Asil kasebut bakal digunakake kanggo nggawe rencana tumindak sing dibutuhake kanggo ndhukung industri nalika virus kasebut maju lan ngaktifake CIDOT kanggo dhukungan karo mitra tanggepan tumrap konsumen lan pasar perdagangan. ”

Saliyane survey akomodasi, kajian lengkap babagan rencana pemasaran lan promosi internasional departemen kasebut ditindaklanjuti kanggo mesthekake yen kegiatan pemasaran ditingkatake gegayutan karo negara-negara sing saiki lagi nularake COVID-19.

Ing dina Jumuah, 28 Februari, Kabinet Pamrentahan Kepulauan Cayman ngetokake Peraturan kanggo ngontrol mlebu wong ing Kepulauan Cayman sing duwe riwayat lelungan menyang daratan China miturut UU Kesehatan Masyarakat (Revisi 2002). Pengunjung sing wis ana ing Tiongkok patbelas dina sadurunge ora bakal mlebu; watesan iki selaras karo akeh tanggi regional lan negara sing luwih adoh.

Kaya sing diandharake ing pernyataan resmi CIG (Kabinet nyetujoni larangan lelungan); ing wektu iki, Menteri Kesehatan nyaranake mung lelungan penting ing antarane Cayman lan negara-negara ing ngisor iki amarga Organisasi Kesehatan Dunia nglaporake manawa dheweke duwe limang kasus utawa luwih nalika eksposur COVID-19 wis kedadeyan ing negara kasebut:

  1. France
  2. Jerman
  3. Hong Kong
  4. Iran
  5. Italia
  6. Japan
  7. Macau
  8. Republik Korea
  9. Singapore
  10. Taiwan
  11. Thailand
  12. Uni Emirat Arab
  13. Viet Nam

"Kementerian lan Departemen ngawasi kabeh pembangunan sing ana gandhengane karo ancaman iki, lan bakal ndhukung inisiatif komunikasi, pendhidhikan lan pencegahan sing cocog sing ditindakake dening Pamrentah Kepulauan Cayman," ujare Hon. Pak Kirkconnell. "Sajrone wates undang-undang, kita komitmen kanggo bekerjasama karo mitra pariwisata kanggo ngerti lan nyuda pengaruh ekonomi potensial kanggo sektor pariwisata negara sing maju lan njaga keamanan warga lan pengunjung dadi prioritas utama."

Kampanye pendhidhikan sing saiki wis diluncurake dening Otoritas Pelayanan Kesehatan, kanthi dhukungan liwat saluran pamrentah resmi lan liwat media sosial, nuduhake praktik paling apik kanggo kebersihan pribadi, saran kanggo warga sing lelungan ing luar negeri lan langkah-langkah kontrol infeksi umum.

Menteri lan CIDOT bakal terus ndhukung upaya resmi pemerintah, pejabat kesehatan umum lan agensi terkait liyane sing dadi pimpinan pendhidhikan warga lan pengunjung babagan risiko, gejala, lan tindakan pencegahan.

"Industri pariwisata kita wis nuduhake ketahanan sing konsisten nalika ana epidemi lan bencana kepungkur sing nyebabake sektor dinamis iki," ujare Menteri Hon. "Aku yakin manawa ana upaya pamrentah, pendekatan strategis sing kuat kanggo njaga industri pariwisata sing sejahtera, lan komitmen saka masarakat Kepulauan Cayman supaya tetep waspada lan menehi informasi sajrone krisis iki, kita bakal terus ndeleng tujuan sing mantep sukses ing wilayah kasebut. ”

Kita ngajak mitra pariwisata lan Komunitas Kapuloan Cayman sing luwih wiyar supaya kenal karo protokol sing digawe kanggo njaga COVID-19. Bisnis pariwisata utamane properti akomodasi kudu ngatur pesenan mbesuk kanthi nyebarake informasi resmi sing ana gandhengane karo reservasi sing digawe saka wilayah sing ditrapake watesan perjalanan. Kunjungi situs web resmi kanggo nganyari, saran, lan informasi umum paling anyar kayata tautan sing disaranake:

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Kapuloan Cayman, bukak situs web resmi Departemen Kesehatan Umum ing https://www.hsa.ky/public-health/coronavirus/ lanhttps://www.hsa.ky/public_health/.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.