24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel Investments News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Ukraina International Airlines ngenali wilayah sing ana masalah amarga COVID-19

ukraine
ukraine
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Wiwit saiki, ora ana pejabat internasional utawa nasional sing nyebar pedoman babagan pembatalan operasi menyang Italia. Mula, Ukraina International Airlines (UIA) tetep ngoperasikake penerbangan menyang kutha-kutha Italia, yaiku Roma, Milano, lan Venesia kaya sing dijadwalake. Ing bandara Internasional Milano lan penumpang Venice ngalami pemeriksaan medis wajib kalebu saringan suhu.

Ukraina International ngerti sawetara penumpang sing ngrencanakake lelungan menyang / saka Italia ing wulan Maret lan April, bisa uga prihatin banget karo kahanan kasebut. Ing babagan iki, maskapai kasebut nawakake muatan gratis (tundhuk kasedhiyan kursi ing kelas pesenan dhisikan) ganti tanggal budhal kanthi validitas tiket kanggo rute ing ngisor iki:

  • saka Ukraina menyang Italia, Jerman, lan Swiss;
  • saka Italia nganti India, Turki, lan Mesir;
  • saka Italia, Austria, Spanyol, Prancis, Jerman, lan Switzerland nganti Israel;
  • penerbangan transit liwat Ukraina menyang Italia.

Kabeh tambahan otomatis dipasang maneh ing pesenan anyar. Pengembalian dana digawe miturut peraturan tarif tiket.

"Saiki, kita nampa sawetara panjaluk babagan pangowahan tanggal budhal tanpa diamati penolakan penumpang. Beban penumpang tetep dhuwur, - ujar Evgeniya Satska, Direktur Komunikasi Internasional Ukraina. - Akeh maskapai penerbangan sing nyuda utawa malah mbatalake penerbangan menyang Italia. Kita ing Ukraina Internasional nyadari yen penting banget kanggo nyambungake negara lan ekonomi minangka kahanan saiki. Kanggo njamin keamanan para penumpang lan kru, kita njupuk langkah-langkah lan tindakake saran sing diterbitake ing siaran pers IATA paling anyar, yaiku ora gupuh lan nindakake tugas kanthi profesional lan konsisten. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.