24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Investments News Rilis pers Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Will US House putih pajak DeFer amarga jembaré saka COVID-19 coronavirus?

Will US House putih pajak DeFer amarga jembaré saka COVID-19 coronavirus?
Will US House putih pajak DeFer amarga jembaré saka COVID-19 coronavirus?
ditulis dening Harry S. Johnson

Gedung Putih AS lagi nimbang-nimbang tunda pajeg kanggo industri pelayaran, lelungan, lan maskapai kanggo mbantu kejatuhan ekonomi coronavirus COVID-19.

Mitra pegawe lan pegawean Aaron Goldstein ing firma hukum internasional Dorsey & Whitney ing kantor Seattle ujar manawa negara Washington dadi lumpuh amarga wabah kasebut karo perusahaan sing ngupayakake nglindhungi para pekerja lan pangkalane. Dheweke njaluk telpon saben dina saka perusahaan sing duwe prihatin ing saindenging negara, kepengin ngerti apa sing kudu ditindakake. Goldstein ujar manawa kahanan kasebut nyusahake, nanging upaya gabungan antarane pamrentah lan sektor bisnis minangka bagean saka solusi.

"Nalika pamrentah federal milih bantuan finansial kanggo para pekerja lan perusahaan sing kena wabah COVID-19, kudu negesake pitulung kanggo para pekerja saben jam sing ora duwe pilihan kanggo kerja adoh.

"Kanggo akeh perusahaan lan karyawan, wabah COVID-19 bakal dadi krisis ekonomi, ora mung krisis kesehatan. Buruh saben jam sing kudu nyewa nanging ora bisa kerja ing jarak adoh bisa uga wedi yen ora kerja, sanajan dheweke lara. Yen penutupan sekolah dadi luwih nyebar, para pekerja kasebut bakal padha alangan golek perawatan nalika sekolah lan isih ngalami tekanan ekonomi.

"Amarga pamrentah federal nganggep 'pas wektune' lan 'target', nanging bantuan finansial sing durung ditemtokake kanggo para pekerja lan industri, perusahaan swasta tartamtu wis wiwit maju. Microsoft ngumumake bakal mbayar buruh saben jam sing jam kena pengaruh COVID-19 wabah gaji mingguan sing biasane. Langkah kasebut ora mung mbantu para pekerja kasebut bisa urip kanthi ekonomi, nanging uga mbantu nyakup COVID-19.

"Ora kabeh perusahaan, duwe sumber daya kanggo nulungi para buruh kanthi cara iki. Yen pamrentah federal lan pamrentah lokal pengin njupuk langkah langsung kanggo ngatasi panyebaran COVID-19 lan pengaruh finansial, dheweke kudu nimbang kanthi serius penggantian upah kanggo para pekerja jam saben jam sing dikurangi krisis COVID-19, "Goldstein jarene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.