24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Babagan Cabo Verde News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

COVID-19: Cabo Verde Airlines mandheg mabur saka Sal menyang Washington

COVID-19: Cabo Verde Airlines mandheg mabur saka Sal menyang Washington
sat
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Syarikat Penerbangan Cabo Verde sementara nundha penerbangan saka Cabo Verde menyang Washington amarga panjaluk pelanggan sing suda banget amarga prihatin kesehatan global sing ana gandhengane karo COVID-19. Penundaan saiki disetel saka 8 Maret nganti 31 Mei 2020. eTurboNews kacarita, pesawat iki diluncurake ing wulan Desember taun kepungkur.

Wabah virus saiki nyebabake maskapai ing saindenging jagad. Minangka asil saka wabah kasebut, panjaluk penumpang saya mudhun akeh. Akibate, maskapai wis nyuda jadwal penerbangan sing uga mengaruhi Cabo Verde Airlines.

Cabo Verde Airlines ngawasi tujuan kasebut ing endi dampak COVID-19 paling cetha, lan penumpang sing kena pembatalan penerbangan bakal dihubungi kanggo menehi pangowahan kabutuhan lelungan. Wong-wong sing wis memesan liwat agen perjalanan bakal dikontak karo agensi kanthi langsung diwiwiti tanggal 9 Maret, utawa bisa nyedhaki agensi perjalanan.

Nganti saiki, ora ana kasus COVID-19 sing dikonfirmasi ing Cape Verde. Cabo Verde Airlines nganggep manawa Pulo Sal lan Nuswantara tetep dadi papan sing aman kanggo para plancong, lan maskapai kasebut bakal terus ngladeni tujuan liyane miturut permintaan pasar.

Perusahaan kasebut wis nerbitake rencana kontingensi kanggo perlindungan maneh penumpang ing situs web lan terus ngawasi wabah kasebut lan rekomendasi WHO ing saindenging jagad supaya bisa nerusake operasi normal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.