Warta Breaking Travel Kesempatan investasi Italia warta lelungan liyane Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan Warta Wisata News Wire Plancongan

Lelungan menyang Milan, Venesia utawa Rimini? ORA! Italia Lor lagi dikunci

Pilih basa sampeyan
Milan lan Venesia: Ora bisa mlebu utawa metu, 10-16 Yuta wong
kite
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Rencana lelungan lan ngunjungi Milan utawa Venesia?  Sampeyan ora bisa! Coronavirus mung mandheg Milan, Venesia, lan 12-14 propinsi liyane ing Italia. Pariwisata ing Milan lan Venesia mung diilangi kanthi langkah nekat sing digawe Perdana Menteri Italia Giuseppe Conte. Ora jelas manawa peraturan iki kalebu 12 utawa 14 provinsi ing Wilayah Lombardia Italia. Kanthi 5883 kasus Coronavirus nyebar ing Italia, pamrentah Italia mbatesi pamindhahan kasebut kanggo 10-16 yuta wong, kalebu turis.

Negara cilik San Marino mung duwe 38,000 warga, nanging 23 kasus COVID-19.

Ing ekstensi dramatis "zona abang" sing kalebu total ing Italia kanggo upaya ngemot COVD-19. Iki kalebu loro tenaga ekonomi ing kite lan pusat wisata Venesia.  

Ora bakal ana cara metu lan metu. Sekolah, universitas ditutup, lan malah lelungan menyang pesta pernikahan ora bisa ditindakake. Sapa wae sing nglanggar prentah darurat kasebut bakal diukum 3 wulan.

  • Sekolah lan universitas dilereni soko tugas nganti 3 April.
  • Kabeh acara olah raga ing wilayah kasebut ditanggepi, kajaba acara profesional. Ora ana penonton sing diidini ing acara profesional.
  • Wong-wong ing papan pandonga sing adhep-adhepan 1 meter.
  • Bar lan restoran sing ngetrapake jarak sosial.
  • Staf medis ora diidini cuti.

Ora jelas manawa langkah-langkah kasebut kalebu ing keputusan perdana menteri. Bisa nyebabake luwih saka 10 yuta lan nganti 16 yuta wong ing Italia.

Milan lan Venesia: Ora bisa mlebu utawa metu, 10-16 Yuta wong

Milan lan Venesia: Ora bisa mlebu utawa metu, 10-16 Yuta wong

 

eTurboNews weruh tkahanane lagi tuwuh on 23 Februari ing artikel.

 

Print Friendly, PDF & Email
>