24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News Cruising Warta Breaking Hawaii Iran Breaking News Italia Breaking News LGBTQ Warta Industri Rapat rapat News tanggung jawab Keslametan Warta Breaking Korea Selatan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta Warta Breaking Vatikan

Negara sing ora lelungan sajrone Coronavirus: San Marino paling ala, China mudhun menyang 12, Italia 8, AS 48

Plancongan Inbound Internasional menyang Plummet amarga Coronavirus
Coronavirus bakal mengaruhi kedatangan internasional
ditulis dening Juergen T Steinmetz
  1. Saiki, 110,090 kena infeksi Coronavirus. 3831 wong tiwas lan 62,301 pulih saka COVID-19
    China isih dadi negara kanthi jumlah infeksi paling dhuwur (80,738) nanging adhedhasar populasi sawijining negara lan dibandhingake karo jumlah infeksi, China mung nomer 12, Korea Selatan nomer 6, Italia 8, Iran 10 lan Amerika Serikat saka Amerika isih tetep aman ing nomer 48.

Plancongan lan Pariwisata wis kena banget lan saiki durung ana pungkasan. Nanging, umume jagad tetep aman. Mangkene dhaptar 53 negara sing duwe luwih saka 1 kasus Coronavirus saben yuta populasi. Loro negara sing diubengi karo Italia, San Marino lan Kota Vatikan dadi pemimpin ing jagad iki, kanthi negara cilik Liechtenstein, sing dipasang ing antarane Austria lan Swiss dadi nomer 3.
Temenan ora ana negara sing nyathet posisi 1 nganti 5 ora duwe yuta wong, mula dietung miturut kasebut. Kutha Vatikan mung duwe siji kasus, nanging mung ana 5000 jiwa, dadi nomer 2.

Negara paling ala kanthi luwih saka sayuta pedunung saiki Korea Selatan, banjur Italia, Iran, lan China.
Mung 17 negara sing duwe luwih saka 25 wong sing lara sajuta yuta.

Dhaptar 53 negara kanthi luwih saka 1 kasus saben yuta sing kena infeksi COVID-19:

  1. San Marino: 1070
  2. Kutha Vatikan: 1000
  3. Liechtenstein: 295
  4. Gibraltar: 294
  5. Islandia: 146
  6. Korea Selatan: 144
  7. Andorra: 129
  8. Italia: 122
  9. St. Barth: 109
  10. Iran: 78
  11. Saint Martin: 62.3
  12. Cina: 56.1
  13. Bahrain: 50
  14. Swiss: 38.4
  15. Norwegia: 32.5
  16. Monako: 25.9
  17. Singapura: 25.6
  18. Swedia: 20.1
  19. Prancis: 18.5
  20. Belgia: 17.3
  21. Walanda: 15.5
  22. Hong Kong: 15.3
  23. Kuwait: 15
  24. Spanyol: 14.4
  25. Jerman: 12.4
  26. Austria: 11.5
  27. Slovenia 7.7
  28. Estonia 7.5
  29. Yunani: 7.0
  30. Denmark 6.0
  31. Martinique: 5.3
  32. Qatar: 5.2
  33. Libanon 4.7
  34. Taiwan 4.5
  35. Israel 4.5
  36. Finlandia 4.5
  37. Irlandia 4.3
  38. UK 4.1
  39. Jepang 4.0
  40. Palestina: 3.7
  41. Australia: 3.6
  42. Georgia 3.3
  43. Malaysia: 3.1
  44. Republik Ceko: 3.0
  45. Kroasia: 2.9
  46. Portugal: 2.9
  47. Kosta Rika: 1.8
  48. USA 1.7
  49. Kanada 1.7
  50. Latvia 1.6
  51. Irak 1.5
  52. Makedonia Lor: 1.4
  53. Selandia Baru 1.0

 

Resources: www.worldometers.info

Ahli wisata lan Pariwisata: www.safertourism.com

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.