24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Kuliner Hotel & Resor Warta Breaking Maladewa News Rilis pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

JA Manafaru Resort Maldives: Tetep luwe lan kene kenapa?

JA Manafaru Resort Maldives: Tetep luwe lan kene kenapa?
villa banyu srengenge manafaru ja manafaru kanthi kolam tanpa wates 1 jpg
ditulis dening Juergen T Steinmetz

JA Manafaru Maldives bubar ngumumake operasi eksklusif kasebut minangka Resor All-In, nyedhiyakake tamu internasional kanthi rega paling apik ing pulau kasebut nganti saiki.

General Manager, Karen Merrick komentar 'Sawise sampeyan mlaku ing pulau swarga iki, kabeh kuwatir sirna. Kita ora pengin para tamu nglampahi wektu nyoba nambah biaya, kita pengin dheweke nemu eslamisme murni lan hubungan sing jero lan eling karo lingkungan alam sing apik banget. Iki minangka regane paling apik sing ditawakake, saengga luwih akeh tamu saiki sing bakal duwe kesempatan ngrasakake JA Manafaru. '

Didhelikake karo pantai bubuk sing apik banget lan perairan bening kristal sing urip segara endah, papan ndhelik sing apik iki nduwe 84 pinggiran pantai mewah lan omah lan banyu sing over-water, sing masing-masing duwe kolam renang pribadi. Pitu tujuan panedhaan sing apik nyedhiyakake macem-macem pilihan kanthi masakan tradisional Samudra Hindia, beya internasional lan pesta panganan laut sing kasedhiya ing rencana All-Inclusive. Restoran teken sing apik banget - White Orchid, lenggah ing tengah segara sing ngrawat para tamu kanthi semilir angin nalika ngrasakake rega Asia sing menang. Para tamu uga bisa nikmati omben-omben premium sing eksklusif ing macem-macem papan kayata Horizon Lounge kanthi pemandangan samodra, Andiamo Bistro lan Pool kanthi latar mburi ijo sing subur lan Ocean Grill, sing apik banget nalika mangan ing pantai ing sangisore lintang.

Kegiatan akeh kanggo wong diwasa lan bocah kanthi pusat menyelam sing disertifikasi SSI kanggo pamula lan penyelam sing berpengalaman, kanthi pusat olahraga banyu sing nyedhiyakake flyboarding, jetskiing, ski banyu, ski-mono, seabob, funtubing, wakeboarding, selancar angin, kayak, stand-up dayung, pelayaran catamaran lan kano. Uga ana Pusat Kesadharan Laut kanggo ngreksa ekologi lokal, uga bola voli pantai, lapangan futsal, lapangan tenis, lapangan bulu tangkis, meja kolam renang, pusat kebugaran, ruang game kanthi mahjong lan perpustakaan sing kepenak. Pelancong bisa melu ing kelas masak Maldivian, nonton lumba-lumba, pelayaran prau sing apik, tur pulau lokal, lelungan mancing, sesi yoga lan main ing lapangan nyopir golf eko. Uga ana Calm Spa & Sanctuary sing menang penghargaan, nawakake Ayurveda, perjalanan aromaterapi lan kesehatan kanggo jiwa. Supaya kabeh umur bisa dihibur, ana Klub Anak lan Remaja.

Source: www.jaresortshotels.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.