Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Breaking Maroko News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Forum de l'Investasi Hôtelier Afrikaain ditundha

Forum de l'Investasi Hôtelier Afrikaain ditundha
pertemuan1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Forum de l'Investissement Hôtelier Africaain (FIHA), wis ditundha. Iki dijadwalake bakal ditindakake ing Abidjan pungkasan wulan iki, nanging wabah Coronavirus nyebabake acara kasebut, amarga akeh delegasi sing nyebutake reservasi babagan lelungan saiki. Mula, penyelenggara FIHA, Bench Events, lan Accor, sponsor host, sarujuk manawa tumindak sing paling apik yaiku nundha acara saiki lan menehi wektu sing cukup kanggo para peserta kanggo ngrancang rencana maneh.

Rapat kasebut bakal dianakake tanggal 7-9 Juli lan kabeh registrasi saiki bakal ditransfer kanthi otomatis.

Jonathan Worsley, Ketua, Bench Events, ujar: "Sawetara perusahaan sing melu nanggapi wabah Coronavirus kanthi ngetrapake kabijakan kanggo matesi eksekutif saka lelungan lan kita kudu yakin manawa para delegasi aman. Amarga FIHA yaiku babagan jaringan lan ketemu wong, iku minangka tantangan asli. Aku matur nuwun banget marang akeh pamicara lan sponsor sing wis ngandhani manawa dheweke gelem ngrancang maneh ing wektu mengko. Kita uga matur nuwun banget marang Accor lan Sofitel amarga wis ngerti lan fleksibel. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.