Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Israel Breaking News LGBTQ News Warta Breaking Palestina Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Israel mung mateni Pariwisata kanthi Karantina 2 minggu kanggo Kabeh Wong

israel
israel
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Israel, tanah gaweyan nutup wates kanggo wong asing, kalebu turis. Warga Israel sing bali menyang negara kasebut kudu mlebu karantina rong minggu.

Ing Israel, Perdana Menteri Benjamin Netanyahu mung mateni Pariwisata Israel. Sapa wae sing mlebu Negara Yahudi kudu ngamati Israel karantina 14 dina kanggo nglawan virus corona

Otoritas Palestina nglarang kabeh turis asing suwene rong minggu, nutup gréja lan mesjid ing Bethem kanthi 25 kasus virus sing dikonfirmasi lan siji ing Tul Karm. Telulas warga AS dikarantina ing hotel ing Betlehem.

Miturut arahan saka Menteri Dalam Negeri Israel Aryeh Deri, perintah karantina kanggo Israel bakal diwiwiti wiwit 8 Senin. Pesenan kanggo wong asing sing tekan ing negara kasebut ujar manawa kudu mbuktekake duwe akomodasi sing cukup kanggo dikarantina nalika manggon ing negara kasebut. Pesenan kanggo wong asing bakal diwiwiti wiwit 8 Kamis.

Perdana Menteri Benjamin Netanyahu wis menehi perintah karantina kanggo kabeh wong sing tekan negara kasebut. Pesenan karantina bakal suwene rong minggu lan bisa mengaruhi 300,000 wong Israel. Netanyahu ngarani pamindhahan kasebut minangka "keputusan sing angel, nanging penting."

Mung dina iki Pariwisata Israel ngirim rilis pers menyang eTurboNews ujar manawa Israel nampani pengunjung lan dheweke aman saka COVID-19. eTN ora nerbitake rilis kasebut. Awal minggu kepungkur Israel milih dhaptar ing sawetara negara kalebu Jerman, Italia, China, Korea Selatan, Thailand.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.