Warta Breaking Austria Ngilangi Warta Eropa Breaking Italia News Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Plancong saka Austria menyang Italia? Schengen Border ditutup

Pelancong India Kudu Mbayar Biaya Visa Schengen
Visa Schengen
ditulis dening Juergen T Steinmetz
Wilayah Schengen ing Uni Eropa minangka salah sawijining prestasi paling gedhe ing EU sing ngidini kebebasan gerakan warga lan pengunjung tanpa kontrol wates. Iki saiki wis ora kedadeyan ing Perbatasan Austria- Italia, lan alasane yaiku Coronavirus
Kanselir Austria Sebastian Kurz, dina Selasa, ujar manawa Austria mbatesi lelungan saka Italia, sing wis kena virus corona.

Dheweke ujar marang wartawan Wina, nempatno "larangan mlebu kanggo wong-wong saka Italia sing pengin lelungan menyang Austria kajaba dheweke duwe sertifikat dhokter".

Ing wektu sing padha, Austria ngluncurake peringatan lelungan tingkat 6 marang Italia tetanggan.

Warga Austria ing negara tetanggan Italia bakal diidini bali yen dheweke setuju karo karantina rong minggu ing omah.

Menteri Dalam Negeri Karl Nehammer ujar manawa sepur lan penerbangan saka Italia menyang Austria bakal mandheg.

Kontrol tapel wates ing tapel wates Schengen iki bakal dileksanakake, dheweke nambah, mung ngidini wong sing duwe sertifikat dhokter mlebu.

Pengecualian yaiku transportasi kargo, sing bisa diterusake, nanging pemeriksaan kesehatan bakal ditindakake.

Austria uga nglarang acara outdoor kanthi luwih saka 500 wong lan acara njero ruangan kanthi luwih saka 100 wong, jarene. Universitas lan institusi pendidikan tinggi liyane bakal mungkasi kelas wiwit dina Senen.

Saiki Austria nyathet 157 kasus utawa Coronavirus, tanpa pati sing bakal diowahi dadi 17.4 kasus saben yuta warga. Jerman tetanggan duwe 1281 kasus, 2 korban jiwa, dadi 15.4 kasus saben yuta. Nanging, Italia nyathet 9172 kasus COVID-19, 463 tiwas, dadi 151,7 kasus saben yuta.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.