Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Vietnam matesi pengunjung saka Eropa

VietnamAirlines
VietnamAirlines
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pamrentah Vietnam ing dina Selasa, 10 Maret nundha sawetara program visa-wavier kanggo warga saka Denmark, Norwegia, Finlandia, Swedia, Inggris, Prancis, Jerman, lan Spanyol ing tengah perkembangan epidemi COVID-19.

Ing wektu durung mesthi babagan layanan visa nalika kedatangan (VOA), para turis saka negara kasebut kudu ndhaptar visa Vietnam ing negara asal.

Pejabat kesehatan Vietnam mrentahake kabeh penumpang sing teka ing negara liya menyang Vietnam, kanggo ngisi formulir deklarasi kesehatan. Iki bisa dirampungake kanthi online utawa tekan bandara. Apike para tamu ngisi formulir online sadurunge supaya ora ngantri ing bandara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.