Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Apa COVID-19 wis luwih gampang mabur ing Cabo Verde Airlines?

Apa COVID-19 wis luwih gampang mabur ing Cabo Verde Airlines?
Apa COVID-19 wis luwih gampang mabur ing Cabo Verde Airlines?
ditulis dening editor

Nindakake kabar anyar babagan panyebaran sing anyar viruscorona (COVID-19, Cabo Verde Airlines (CVA) nganyari strategi kanggo nglindhungi kabeh penumpang kanthi penerbangan sing dipesen antara tanggal 27 Februari lan 30 April 2020, lan nawakake fleksibilitas, pilihan lan nilai kanggo para pelanggan, kanthi kemampuan ngowahi tanggal lelungan tanpa dikenani biaya lan beya tiket reissuances.

Kabeh tiket sing dipesen antara tanggal 27 Februari nganti 30 April 2020 kanthi tanggal lelungan asline nganti 30 Mei 2020, kanthi asal / tujuan ing endi wae ing jaringan CVA, bisa ngganti reservasi nganti 14 dina sadurunge budhal tanpa dikenani biaya utawa biaya. Periode plancongan rebooking nganti 30 Juni 2020.

Penumpang kanthi tiket sing dipesen ing antarane 27 Februari lan 30 April 2020 menyang / saka Italia sing durung miwiti lelungan bakal bisa digawe maneh nganti 30 Juni 2020 tanpa dikenani biaya utawa biaya utawa mbalekake tiket kabeh.

Penumpang bisa takon karo strategi perlindungan penumpang Cabo Verde Airlines lan nganyari liyane babagan caboverdeairlines.com.

Kanggo keamanan penumpang, pesawat mabur Cabo Verde Airlines dilengkapi kit pencegahan sing kalebu topeng lan gel disinfektan.

Cabo Verde Airlines tetep ngetutake kabeh rekomendasi Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA), uga rekomendasi Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) lan njaga kontak permanen karo pejabat lokal supaya para penumpang lan kru bisa tetep aman.

Cape Verde minangka negara ing Afrika Kulon sing kalebu klompok pulau ing Samodra Atlantik, sisih kulon Senegal. Iki minangka bagean saka wilayah pulau sing sacara kolektif dikenal minangka Macaronesia.

Sanajan ana ing ketinggian, kabeh pulau ana ing pegunungan, ora ana sumber daya alam, kapisahake saka pirang-pirang negara liyane, lan keluwen ing pungkasan abad kaping 3, Cape Verde entuk reputasi positif kanggo promosi apa sing dianggep paling stabil demokrasi ing Afrika, standar urip sing luwih dhuwur tinimbang negara-negara Afrika, lan salah sawijining negara liberal sing paling politik ing bawana lan ing jagad iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.