Airlines Warta Breaking Austria Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Etihad Airways: Wina ora ngenteni maneh

Etihad Airways: Wina ora ngenteni maneh
Etihad Airways: Wina ora ngenteni maneh
ditulis dening editor

Maskapai nasional UAE, Etihad Airways, bakal ngluncurake penerbangan saben taun anyar sing dijadwalake menyang Ibukutha Austria Wina nggunakake Boeing 787-9 Dreamliner kelas loro. Layanan kasebut wiwitane bakal dioperasikake kanthi penerbangan kaping 4 saben 22 Mei nganti 30 Juni.

Etihad ngenalake layanan anyar kasebut, antara liya, promosi pariwisata langsung menyang Abu Dhabi.

Keberangkatan wis wayahe tekan esuk ing Wina, lan kanggo nyambung ing arah loro liwat Abu Dhabi menyang gerbang liwat jaringan Etihad kalebu GCC, Asia Tenggara, lan Australia.

Robin Kamark, Kepala Pegawai Komersial, Etihad Aviation Group, ujar: "Wina minangka pasar paling gedhe sing ora dilindhungi saka Abu Dhabi lan pengumuman rute iki ndadekake jumlah tujuan penumpang Eropa dadi 22. Austria minangka mitra perdagangan lan pariwisata sing penting kanggo UAE lan penerbangan anyar bakal ngidini kita njupuk kauntungan saka tambah akeh permintaan bisnis lan hiburan ing antarane rong negara kasebut.

"Perdagangan antarane UEA lan Austria kuat lan ana udakara 180 perusahaan Austria sing makarya ing emirat. Pariwisata saya tambah akeh ing arah kasebut, kanthi Austria dadi tujuan ing saindenging taun kanthi warga negara lan warga negara UEA, kepincut karo budaya lawas, pemandangan sing apik banget, lan resort ski sing misuwur. Wina dhewe kanthi konsisten milih kutha paling populer ing donya. Kita seneng bisa miwiti layanan langsung ing kaloro ibukota nalika musim panas. ”

Dreamliner kelas loro Etihad B787-9 nampilake kabin Bisnis lan Ekonomi generasi sabanjure sing dikonfigurasi kanthi 290 kursi - 28 Business Studios lan 262 Kursi Cerdas Ekonomi.

Pengenalan pesawat widebody ing rute kasebut bakal menehi Etihad kesempatan kanggo mbukak kargo weteng antarane Abu Dhabi lan Wina, lan terus liwat jaringan Etihad Cargo.

Jadwal penerbangan: Efektif tanggal 22 Mei 2020 (kabeh wektu lokal):

Abu Dhabi menyang Wina

Nomer Penerbangan: EY 53

Mangkat: 02:55

Rawuh: 07:00

Frekuensi: Saben Dina

Pesawat: Boeing 787-9

 

Wina menyang Abu Dhabi

Nomer Penerbangan: EY 54

Mangkat: 11:45

Rawuh: 19:10

Frekuensi: Saben Dina

Pesawat: Boeing 787-9

Penerbangan bisa dioperasikake kaping 4 nganti 30 Juni, saben tanggal 1 Juli nganti 31 Agustus, kaping 5 saben minggu saka 1 September nganti 30 November, lan saben dina wiwit tanggal 1 Desember.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.