24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Kuliner Industri Hospitality Hotel & Resor News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Prasmanan ing MGM Las Vegas: Ora Ana Liyane

Prasmanan ing MGM Las Vegas: Ora Ana Liyane
Prasmanan ing MGM Las Vegas: Ora Ana Liyane
ditulis dening editor

MGM Resorts International ngumumake bakal ditutup prasmanan ing Las Vegas amarga COVID-19 masalah keamanan coronavirus. Kabeh Resor MGM ing kutha kasebut bakal ditutup wiwit dina Minggu iki, 15 Maret:

Aria

Bellagio

Excaliber

Luxor

MGM Grand

Teluk Mandalay

Mirage

MGM Resorts ujar manawa bakal ngevaluasi penutupan prasmanan kasebut saben minggu. Kasino lan properti liyane ing Las Vegas ujar manawa lagi nindakake operasi reresik jero kanggo njaga kesehatan lan lingkungan lingkungan.

Yen karyawan MGM Resorts didiagnosis utawa dikarantina kanggo COVID-19 s / dheweke bakal nampa tarif pambayaran sing tetep nalika karantina.

Miturut Distrik Kesehatan Nevada Selatan, kasus coronavirus positif sing pertama dikira nalika ana wong sing umure 50-an positif ing Las Vegas tanggal 5 Maret. Wong kaping loro sing positif tanggal 8 Maret.

Ing sacedhake Reno, loro kasus coronavirus kacarita. Kabeh wong kena karantina.

Sajrone restoran ing Las Vegas, miliarder Tilman Fertitta, sing duwe Golden Nugget uga restoran kalebu Morton's The Steakhouse, Bubba Gump Shrimp Co., lan Mastro's Ocean Club, ngandhani CNBC dina Jumuah yen 600 restoran ing saindenging jagad kalah. udakara $ 1 yuta saben dina rata-rata, lan dheweke nyalahake kerugian kasebut ing virus corona. Tujuan wisata kalebu sing paling angel, jarene. "Vegas saiki wis wiwit mleset," ujare Fertitta menyang Power Lunch.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.