Airlines Warta Breaking Travel News Filipina Breaking News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Cebu Pacific nanggapi panjaluk penerbangan COVID-19

Cebu Pacific nanggapi panjaluk penerbangan COVID-19
Cebu Pacific nanggapi panjaluk penerbangan COVID-19
ditulis dening editor

Cebu Pacific ngumumake dina iki yen menehi fleksibilitas kanggo para penumpang, amarga nganyari pamrentah Filipina babagan Wabah koronavirus COVID-19.

Amarga keprihatinan lan gojeg-gegegegegegegegegegegegegegegegegegegegugegatuag tumrap perjalanan udara, Cebu Pacific bakal nggawe revisi kaya ing ngisor iki babagan kabijakan pesenan:

  1. Penumpang sing dipesen kanggo lelungan Filipina lan internasional wiwit tanggal 10 nganti 31 Maret 2020 bisa milih maneh penerbangan kanthi gratis. Bedane rega bisa uga ditrapake. Dheweke bisa milih penerbangan maneh kaya ing ngisor iki:
  2. Kanthi nelpon hotline ing + 65-315-80808 [7 esuk-10pm (wektu lokal PH), saben dina].

Ngunjungi kene kanggo pusat kontak liyane.

  1. Liwat portal "Atur Pesenan" ing Situs web Cebu Pacific. Pilihan iki bakal kasedhiya wiwit tanggal 11 Maret (Rebo)
  2. Penumpang sing memesan penerbangan anyar antara 10 lan 31 Maret 2020 (tanpa tanggal lan rute lelungan) bisa nggunakake CEB Flexi gratis.

CEB Flexi mbisakake para lelungan nggawe ulang penerbangan nganti kaping pindho, lan nganti (2) jam sadurunge budhal. Bedane rega bisa uga ditrapake. Cukup pilih add-on "CEB Flexi". Dheweke bisa nggunakake CEB Flexi kanggo milih maneh penerbangan liwat portal "Atur Pesenan" ing Situs web Cebu Pacific.

Cebu Pacific nduwe langkah pencegahan kanggo ngatur risiko infeksi saka COVID-19. Langkah-langkah kasebut kalebu disinfeksi pesawat kanthi lengkap, ing ndhuwur reresik biasa; nyedhiyakake kru karo Peralatan Pelindung Personel kayata topeng rai, sarung tangan lan disinfektan; watesan transfer kursi sajrone penerbangan; lan panggunaan saringan udara HEPA, sing mblokir 99.99% kontaminan lan virus.

Selaras karo peraturan pamrentah, Cebu Pacific uga sementara nundha penerbangan antara Filipina lan China, Hong Kong, Macau, lan wiwit awal wulan, Korea Selatan, kanthi total 19 rute. Penumpang sing kena pembatalan penerbangan kasebut bisa milih njaluk mbalekake kabeh pesenan, nggawe penerbangan maneh tanpa biaya tambahan, utawa nyimpen tiket kabeh ing dana lelungan, minangka kredit sing bakal digunakake.

Kanggo informasi luwih lengkap lan nganyari, bukak https://www.cebupacificair.com/pages/travel-advisories

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.