24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Keslametan Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Etihad Airways mandheg penerbangan menyang Arab Saudi amarga COVID-19

Etihad Airways mungkasi penerbangan menyang Arab Saudi
Etihad Airways mungkasi penerbangan menyang Arab Saudi
ditulis dening editor

Four Penerbangan Etihad sing lagi mangkat menyang Arab Saudi nalika arahan sing diterbitake dening Otoritas Umum Penerbangan Sipil ing Arab Saudi wiwit diidini mlebu. Nanging sawetara penumpang kudu tetep ing pesawat lan bali amarga Covid-19.

Etihad Airways nundha kabeh penerbangan antara Abu Dhabi lan Kerajaan Arab Saudi kanggo nanggepi arahan saka Otoritas Umum Penerbangan Sipil, Arab Saudi, kanggo nyegah panyebaran virus COVID-19. Maskapai iki beroperasi nganti 12 penerbangan saben dina antarane Abu Dhabi lan Arab Saudi. Saiki wis mbatalake pitung penerbangan dina iki antara Abu Dhabi lan kutha Saudi ing Riyadh, Jeddah, Dammam lan Madinah, lan saiki menehi saran marang penumpang sing dipesen supaya bisa lelungan dina iki.

Nalika penerbangan teka ing Riyadh, Jeddah lan Dammam, warga Saudi Arabi diidini mudhun nanging kabeh penumpang liyane tetep ana ing pesawat kasebut, sing bakal bali menyang Abu Dhabi. Penerbangan kaping papat dioperasikake menyang Madinah kanggo mulihake penumpang Umrah. Saliyane penundaan penerbangan menyang lan saka UEA, Arab Saudi uga nglarang warga Saudi lan warga Saudi saka plancong menyang negara kalebu UEA lan penumpang sing lelungan saka utawa transitor liwat Bahrain, Kuwait, Libanon, Suriah, Italia, Mesir lan Korea .

Etihad Airways kerja bareng karo pejabat pangaturan ing Uni Emirat Arab lan Arab Saudi lan terus ngawasi kahanan kasebut kanthi teliti. Kanggo penumpang sing kena pengaruh saka pembatalan penerbangan, prosedur kasedhiya kanggo mbalekake dhuwit utawa kanggo ngganti penerbangan nalika layanan diwiwiti maneh.

Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) dina iki menehi label COVID-19 minangka pandemi, nyebutake alarm babagan infeksi sing saya tambah lan reaksi pemerintah sing alon. WHO ujar manawa durung kasep negara-negara kasebut kudu tumindak langsung nglawan bentuk coronavirus sing mbebayani iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.