Awards Warta Breaking Bahama Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kabar apik saka Bahama

Apa sing anyar ing Kepulauan Bahamas Desember iki
Kabar apik saka Bahama
ditulis dening editor

Bahama terus nuduhake marang jagad kenapa 7.2 yuta turis ngunjungi negara pulau kasebut ing taun 2019. Lima papan utama sepuluh ing USA Dina Iki 10 Paling Apik ' Penghargaan Pilihan Reader 2020 nyathet manawa pulo kasebut duwe sawetara bar pantai, restoran, penyulingan rum, lapangan golf, lan pantai ing Karibia. Hotel lan acara anyar sing teka ing Bimini, Andros lan Nassau tegese ana akeh kasenengan teka ing Bahama.

Bebungah lan tambahan

Bahama Menang Besar ing Amerika Serikat Dina iki 10Hotel Perjalanan Pilihan Pembaca Karibia Terbaik - Bahama ngamanake limang papan panempatan paling dhuwur ing taun iki USA Dina iki 10Best Penghargaan Perjalanan Pilihan Pembaca Karibia. Pengalaman Conch Tony Macaroni dipilih dadi salah sawijining Bar Pantai Karibia Terbaik; Banana Bay lan Graycliff Restaurant dipilih dadi loro Restoran Paling apik ing Karibia; Distillery John Watling dipilih dadi salah sawijining Kilang Penyulingan Rum Karibia Terbaik; Lapangan Golf Sandals Emerald Bay lan Lapangan Golf Blue Blue Baha Mar dipilih dadi rong Kursus Golf Karibia Terbaik lan Pantai Tahiti, Pantai Fortune lan Pantai Gold Rock dipilih sawetara Pantai Terbaik ing Karibia.

NEWS

Grand Lucayan Sold - Pamrentah saka Bahama adol Grand Lucayan dina Senen, 2 Maret dadi kemitraan antarane Royal Caribbean International lan ITM (Bahamas Port Investments Ltd.). Kemitraan kasebut diarepake nandur modal $ 250 yuta ing hotel lan pangembangan plabuhan plancongan, sing bakal ngasilake 3,000 lowongan langsung lan ora langsung.

Bungalow Overwater Rawuh ing Bimini - Hotel & Resor Banyan Tree bakal ngrampungake properti pertamane ing wilayah Bahama lan Karibia musim semi iki. Banyan Tree Illa Bimini Resort & Residences bakal nampilake 50 bungalow ing ngisor gaya Maldives lan 54 omah mewah.

Tantangan Poseidon Tahunan Pertama Kamalame Cay - Resor mewah kasebut bermitra karo Blue Tide Marine kanggo taunan pertama Tantangan Poseidon 19 - 22 Maret 2020. Serial rong dina mung ngundang bakal nampilake tantangan sing angel sing dirancang dening Blue Tide Marine lan inspirasi saka latihan Angkatan Laut SEAL lan Operasi Khusus. Acara balapan resmi kalebu nglangi samudra, relay kano, mlayu jejak, tantangan Frogman, balapan dayung siyap lan liya-liyane.

Pesta Pantai Sesi Musim Semi Sesi Atlantis - Atlantis, Pulo Paradise miwiti debut taunan kaping pisanan Pesta pantai 'Sensation Spring Break' kanthi hiburan saben wengi ing Aura Nightclub 8 - 17 Maret 2020. Headliner kalebu Lil Jon, DJ Irie, Loud Luxury, Konflikt, Brandi Cyrus, Brooke Evers lan Chase B.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.