24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airport Warta Breaking Travel News Rilis pers Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Southampton Route dikonfirmasi kanggo Belfast City Airport

Southampton Route dikonfirmasi kanggo Belfast City Airport
Southampton Route dikonfirmasi kanggo Belfast City Airport
ditulis dening editor

Eastern Airways ngumumake bakal miwiti Bandara George Best Belfast City - Southampton layanan saka Senen, 23 Maret 2020.

Maskapai regional Inggris bakal ngoperasikake nganti pitung penerbangan seminggu sing nyambung maneh Belfast menyang pesisir kidul Inggris.

The Bandara Kota Belfast - Rute Southampton sadurunge dioperasikake dening Flybe nganti maskapai mlebu administrasi.

Katy Best, Direktur Komersial ing Bandar Udara Belfast City ujar:

"Southampton wis suwe dadi rute populer saka Belfast, utamane karo penumpang plancongan sing nyambung menyang pelayaran.

"Layanan anyar iki sing bakal dioperasikake dening Eastern Airways bakal nyambung maneh Irlandia Lor karo pesisir kidul Inggris.

"Airways Timur miwiti layanan kaping enem mingguan saka Belfast City menyang Bandara Internasional Teesside, Senin minggu iki, lan kita ngarep-arep bisa nggawe jaringan rute liyane karo maskapai iki."

Maskapai iki uga bakal nyambung Southampton menyang Manchester lan Newcastle.

Roger Hage, Manajer Umum & Operasi Umum Airways Timur, ujar:

"Nambah layanan Belfast City saka Bandara Southampton, bebarengan karo layanan anyar Manchester lan Newcastle sing diwiwiti saka Southampton dina iki, sawise diluncurake Senin menyang Teesside, minangka ekspansi sing signifikan nganti 70 mangkat seminggu total. Kita njamin Southampton disambungake maneh menyang wilayah ing saindenging Inggris, Skotlandia lan Irlandia Lor.

"Wiwitane rute Kota Belfast bakal saben dina lan nyambung maneh pantai kidul Inggris menyang Belfast kanggo bisnis lan santai, dene penumpang mlebu duwe sambungan rel London sajrone jam lan akses menyang penawaran pelayaran utama liwat pelabuhan. Kanthi nyedhiyakake enem tujuan saka Southampton, frekuensi lan tujuan tambahan bakal terus ditambah. ”

Penerbangan bakal bisa dipesen ing easternairways.com wiwit tanggal 12 Maret 2020 lan maskapai kasebut nyedhiyakake minuman gratis ing papan minangka bagian saka layanan kasebut. uga minimal 15 kg bagasi ditahan gratis.

Sawise Flybe mlebu administrasi, jaringan East Airways sing ana saiki terus dioperasikake kaya biasane. Operator independen, yaiku mantan mitra waralaba Flybe, kanthi cepet bali menyang sistem pesenan mandhiri ing akhir minggu. Agen wisata uga bakal bisa memesan layanan East Airways kanthi langsung nalika maskapai bali menyang kode penerbangan T3 sing asli.

Operator berbasis Bandara Humberide nawakake jaringan rute saka bandara kayata Aberdeen, Alicante, Anglesey, Belfast City, Birmingham, Cardiff, Dublin, Humberide, Isle of Man, Leeds Bradford, London City, Manchester, Newcastle, Southampton, Teesside International lan Wick John O'Groats.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.