Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

LATAM nyuda penerbangan internasional udakara 30%

Delta Air Lines lan LATAM kanggo ngluncurake codeshare ing Kolombia, Ekuador, lan Peru
Delta Air Lines lan LATAM kanggo ngluncurake codeshare ing Kolombia, Ekuador, lan Peru
Avatar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

ATAM Airlines Group lan anak perusahaan ngumumake dina iki nyuda penerbangan internasional udakara 30% amarga permintaan sing luwih murah lan larangan perjalanan pemerintah minangka reaksi panyebaran COVID-19 (Coronavirus), sing dinyatakake minangka pandemi dening Organisasi Kesehatan Dunia ( WHO). Saiki, langkah kasebut utamane ditrapake kanggo penerbangan saka Amerika Selatan menyang Eropa lan AS antara 1 April lan 30 Mei 2020.

"Ngadhepi skenario sing rumit lan dinamis banget iki, LATAM njupuk langkah sing langsung lan tanggung jawab kanggo njaga kesinambungan grup jangka panjang, nalika ngupayakake rencana perjalanan para penumpang lan nglindhungi proyek 43,000 rekan kerja kelompok kasebut. Sanalika, kita bakal njaga keluwesan kanggo njupuk langkah tambahan, yen prelu, amarga kecepetan nalika ana kedadeyan, "Ujare Roberto Alvo, Kepala Petugas Komersial lan CEO sing dipilih saka LATAM Airlines Group. Eksekutif nambahake manawa diwenehi konteks saiki, perusahaan kasebut mutusake nundha pandhuane kanggo taun 2020.

LATAM bakal terus njaga protokol keamanan lan kebersihan sing ketat kanggo nglindhungi kesejahteraan para penumpang, kru lan personel darat. Klompok kasebut uga ngetrapake tata cara reresik khusus kanggo pesawat, sing duwe sistem sirkulasi canggih kanthi filter HEPA sing nganyari udara ing njero kabin saben telung menit.

Langkah-langkah liyane kalebu penundaan investasi, biaya, lan nyewa anyar uga insentif kanggo cuti sing durung dibayar lan nggawa preinan.

Nganti saiki, permintaan ing pasar domestik LATAM durung kena pengaruh lan klompok kasebut mutusake ora ngetrapake perubahan rute penerbangan nasional saiki.

"Kita bakal terus ngawasi kemajuan coronavirus COVID-19, promosi langkah-langkah sanitasi sing disaranake dening pihak berwenang lan menehi fleksibilitas menyang penumpang lan konektivitas sing paling apik kanggo nggayuh tujuane," ngandika Alvo.