24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Austria Berita Breaking Belgia Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Jerman Breaking News Warta Pamrentah LGBTQ News Keslametan Swiss Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Penerbangan Lufthansa, Swiss, Austria, Brussels Airlines menyang Amerika Serikat sawise diwatesi

Nganyari Lufthansa Coronavirus: Pangurangan kapasitas penerbangan luwih direncanakake
Nganyari Lufthansa ing virus corona
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Apa Lufthansa, Swiss, Austrian Airlines lan Brussels Airlines isih mabur menyang Amerika Serikat?

Presiden ASTrump wingi nglarang Uni Eropa lan Swiss ora lunga menyang Amerika Serikat nalika tengah wengi Jumuah. Pedoman perjalanan anyar sing diprentahake pamrentah AS nglarang penumpang saka Uni Eropa, Swiss, lan negara liya supaya ora bisa mlebu ing Amerika Serikat. Warga AS lan Pemegang Kertu Ijo isih diidini mbusak Imigrasi AS.

Lufthansa Group Airlines, uga bagean saka Star Alliance sing nembe dikandhani eTurboNews bakal terus nawakake penerbangan menyang Amerika Serikat saka Jerman, Austria, Swiss, lan Belgia. Sawetara penerbangan bakal kerja sama lan codeshare karo United Airlines, uga anggota Star Alliance.

Grup Lufthansa bakal nerusake operasi penerbangan saka Frankfurt menyang Chicago lan Newark (New York), saka Zurich menyang Chicago lan Newark (New York), saka Wina menyang Chicago, lan saka Brussels menyang Washington luwih saka 14 Maret, saengga njaga paling ora sawetara lalu lintas udhara sambungan menyang Amerika Serikat saka Eropa.

Maskapai saiki lagi nggarap jadwal penerbangan alternatif kanggo Amerika Serikat.

Penumpang isih bisa tekan kabeh tujuan ing AS liwat pusat AS lan nyambungake penerbangan sing dilayani maskapai mitra, United Airlines.

Kajaba iku, kabeh penerbangan AS liyane bakal ditundha nganti ora dingerteni amarga watesan administrasi AS, kalebu kabeh mangkat saka Munich, Düsseldorf lan Jenewa.

Grup Lufthansa bakal terus ngladeni kabeh tujuan ing Kanada nganti luwih dingerteni.

Kaya sing direncanakake, maskapai Grup Lufthansa nyedhiyakake 313 sambungan menyang 21 tujuan ing AS saka Eropa kanthi jadwal musim salju, sing isih valid nganti 28 Maret.

Pengaruh ing program penerbangan Grup Lufthansa amarga entri sing bubar diganti peraturan kanggo India isaiki lagi dievaluasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.