Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Investments Warta Industri Rapat News Warta Pecah Arab Saudi Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Seychelles pamer ing Jeddah Intl. Pameran Wisata & Pariwisata

Seychelles pamer ing Jeddah Intl. Pameran Wisata & Pariwisata
Seychelles pamer ing Jeddah Intl. Pameran Wisata & Pariwisata
ditulis dening editor

Ngiyatake tujuan ing pasar GCC, ing Dewan Pariwisata Seychelles (STB) nampilake swarga tropis ing edisi kaping 10 Jeddah Intl. Pameran Wisata & Pariwisata (JTTX10).

Seychelles murni sing apik ditampilake ing salah sawijining acara plancongan utama ing Kerajaan Arab Saudi (KSA), sing nggabungake macem-macem tujuan lan layanan industri lelungan.

Platform kasebut nyedhiyakake kesempatan sing cocog supaya tujuan kasebut bisa katon ing KSA kanthi ketemu mitra anyar lan nguatake hubungan sing ana karo perdagangan lokal.

Mujudake mandhiri STB kanggo nambah visibilitas tujuane, kanthi ana perwakilan STB ing Dubai, Pak Ahmed Fathallah, nambah kesadaran babagan kaendahan sing misuwur ing pulau kasebut lan penawaran kanggo para konsumen lan peserta pameran sing ana.

Acara kasebut uga ngidini Dewan Pariwisata Seychelles nganyari perdagangan lelungan babagan pembangunan pariwisata ing negara kasebut.

Nyritakake kepenak ing asil acara kasebut, Pak Fathallah ujar manawa "Kita seneng banget karo asil JTTX10 amarga maneh bisa menehi informasi marang para pamiarsa, ningkatake tujuan, lan nguatake hubungan karo mitra dagang. ing kene ing Jeddah. Resepsi lan dhukungan positif kanggo Seychelles terus menehi inspirasi kanggo tim kita supaya terus ngupayakake luwih akeh lan nindakake apa wae sing bisa ditindakake kanggo mitra dagang lan kanggo wong-wong ing wilayah kasebut sing pengin nemu kepulauan Seychelles.

Kanthi paningkatan total 17.49% saka total pengunjung ing taun 2018 nganti 2019, lan tamu ing wulan Januari 2020 mundhak luwih saka kaping pindho tinimbang ing wulan sing padha taun kepungkur; tujuan kasebut ing KSA, salah sawijining pasar utama negara ing wilayah kasebut, penting banget.

Warta liyane babagan Seychelles.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.