Warta Breaking Travel News Kepulauan Cayman News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kepulauan Cayman Konfirmasi Kasus Pertama COVID-19

Kepulauan Cayman Konfirmasi Kasus Pertama COVID-19
Kepulauan Cayman Konfirmasi Kasus Pertama COVID-19
ditulis dening editor

Departemen Kesehatan Publik Kepulauan Cayman negesake manawa salah sawijining wong sing dites bubar COVID-19 novel coronavirus wis dites positif.

"Pasien kasebut minangka pengunjung sing dipindhah saka kapal pesiar kanggo masalah jantung sing kritis," ujare Petugas Kesehatan Medis, Dr. Samuel Williams-Rodriguez.

Dr. Williams nerusake, "Pasien wis apik, nanging nuli ngalami kesulitan napas, diisolasi lan tes sing dikonfirmasi wis nandhang lara coronavirus."

Sampel sampel sing dikirim menyang Badan Kesehatan Publik Caribbean (CARPHA) kanggo tes dina Senin, 9 Maret bali negatif dina iki (Kamis, 12 Maret 2020).

"Pasien wis diisolasi lan nampa dhukungan medis sing wis positif kanggo COVID-19," ujare Dr. Binoy Chattuparambil, Direktur Klinis Kepulauan Kota Cayman.

Masyarakat dielingake supaya nindakake kabeh pancegahan supaya ora kena virus corona. Resiko bisa dikurangi kanthi ngetrapake langkah-langkah proteksi pribadi, kayata asring ngumbah tangan, nutupi irung lan cangkem nalika batuk utawa wahing lan ngindhari kontak sing cedhak karo wong sing ngalami penyakit pernapasan akut.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara nggawe, bukak www.hsa.ky/coronavirus lan www.gov.ky/coronavirus

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.