Warta Breaking Austria Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel News tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Musim ski rampung awal ing Austria dina Minggu

Musim ski rampung awal ing Austria dina Minggu
ski
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ski ing Austria pancen nyenengake, lan seneng-seneng bakal rampung luwih cepet nalika kabeh lift ski bakal mandheg operasi ing pungkasan dina Minggu, lan hotel-hotel ing wilayah ski Austria pengin para tamu priksa nalika Senen, 16 Maret pungkasan.

Alasane Coronavirus. Austria, lan khusus wilayah Tyrol sing misuwur lan apik nuduhake wates karo Italia. Tyrol Selatan, sing uga nganggo basa Jerman, sejatine Italia lan wis ditutup saka saindenging jagad iki sawise Italia mrentahake kabeh wong supaya bisa ngunci kunci negoro.

Austria duwe 361 kasus infeksi COVID-19 sing dilaporake lan saiki mung ana siji wong sing tiwas. Italia tetanggan duwe 15113 kasus kanthi 1016 wong tiwas, Jerman ing sisih kidul Austria lan uga wilayah ski sing misuwur duwe 2745 kasus kanthi 6 wong tiwas. Swiss tetanggan duwe 868 kasus kanthi 7 wong tiwas, lan malah Liechtenstein cilik sing dipasang ing antarane Austria lan Swiss saiki wis 4 sabar lan ora ana kasus fatal.

Austria wis njupuk langkah sing luar biasa kanggo nutup tapel wates menyang Italia sing ora ngidini wong Italia mlebu negara kasebut. Loro-lorone Austria lan Italia minangka anggota wilayah Schengen tanpa wates. Coronavirus saiki ngrusak impen Eropa tanpa wates.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.