24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia Warta Pamrentah Industri Hospitality News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Republik Ceko nglarang pengunjung manca saka negara kasebut

Republik Ceko nglarang pengunjung manca negara mlebu
Republik Ceko nglarang pengunjung manca negara mlebu
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pamrentah Republik Ceko nuntut larangan kanggo pengunjung manca sing mlebu ing negara kasebut lan warga Ceko sing lelungan ing luar negeri wiwit dina Senen, amarga nyoba ngencengi viruscorona epidemi, Perdana Menteri Andrej Babis ujar dina Jumuah.

"Kita ngetokake larangan mlebu kanggo kabeh wong asing wiwit tengah wengi wiwit dina Minggu nganti Senen, kajaba sing duwe residensi utawa ijin jangka pendek luwih saka 90 dina," ujare Babis ing sawijining konferensi warta ing televisi. Pratelan kasebut ditindakake sawise sesi pamrentah sing luar biasa.

Dina Kemis, pamrentah ing Prague ngumumake negara darurat 30 dina. Nglarang acara publik luwih saka 30 wong lan mrentah supaya pusat olahraga, layanan spa lan galeri ditutup. Pamrentah uga mrentah restoran lan pub ditutup jam 8:00 wiwit dina Jumuah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov