Airlines Airport Warta Breaking Austria Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Austria nglarang penerbangan Prancis, Spanyol, Swiss, ngenalake cek wates

Austria nglarang penerbangan Prancis, Spanyol lan Swiss, ngenalake cek wates
Austria nglarang penerbangan Prancis, Spanyol lan Swiss, ngenalake cek wates
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Austria bakal ngenalake cek wates karo Swiss lan Liechtenstein, lan bakal nglarang sambungan penerbangan karo Prancis, Spanyol lan Swiss wiwit dina Senin, ujare pamrentah ing dina Jumuah.

Negara Alpine ing dina Rebo nutup wates kanggo wong-wong sing asale saka Italia, kajaba kendaraan kendaraan lan sawetara kategori liyane kayata wong sing pindhah menyang Austria tanpa mandheg. Austria nglaporake tiwas kaping pisanan saka Covidien-19 dina Kemis lan nganti saiki ana 432 kasus.

"Saiki kita saiki wiwit ngontrol wates menyang Swiss lan Liechtenstein kanthi cara sing padha karo Italia," ujare Menteri Dalam Negeri Karl Nehammer. "Wiwit dina Senin, ana larangan penerbangan kanggo Prancis, Spanyol lan Swiss."

Austria wis duwe larangan penerbangan kanggo Italia, China, Iran lan Korea Selatan. Ora ana watesan sing ditindakake ing tapel wates sisih lor Austria karo Jerman.

Kanselir Sebastian Kurz njaluk supaya masarakat ora gupuh. "Kabeh sing dibutuhake negara kanggo tetep fungsional mesthi dijaga, " Ngandika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov