24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner budaya Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Keslametan Warta Breaking Saint Lucia Blanja Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta anyar Turki lan Caicos Maneka Warta

Resor kabeh kalebu bisa dadi pilihan sing paling apik nalika preinan

Resor kabeh kalebu bisa dadi taruhan paling apik saiki
Resor kabeh kalebu bisa dadi taruhan paling apik saiki
ditulis dening editor

Resor kabeh kalebu bisa dadi cara paling aman kanggo plancongan saiki kanthi pandemi COVID-19. Manggon ing resor nyuda risiko kontak karo akeh wong nalika liburan.

KANYATAN: Ana kasus nol COVID-19 Resor Sandal lan Pantai nalika nulis artikel iki (13 Maret 2020).

Resor sandal tetep dadi lokasi sing paling aman lan nyenengake sing bisa dikunjungi ing donya saiki. Sajrone 40 taun kepungkur, Sandal terus-terusan nyiyapake lan nguatake protokol kanggo ngatasi kahanan apa wae, wiwit kedadeyan alam nganti darurat kesehatan.

Wiwit wulan Januari, praktik sing wis ana ing industri wis dikuatake kanthi luwih lengkap supaya kalebu sistem priksa kaping telu kanggo ngresiki area lalu lintas dhuwur lan kamar tamu lan tambahan pelatihan tambahan kanggo para staf.

Yakin, Sandal uga wis ngenalake sistem sing luwih kuwat lan luwih proaktif kanggo nyegah risiko lan langsung reaksi yen ana tamu butuh pitulung kesehatan. Resor kasebut terus ngetutake kabeh perkembangan kanthi real-time lan njamin ketaatan sing ketat marang rekomendasi saka WHO lan CDC.

Yen sampeyan ora ing klompok berisiko dhuwur kaya sing ditemtokake dening CDC, ora ana saran kanggo mikir maneh rencana lelungan menyang negara sing Sandal makaryakke. CDC terus menehi rekomendasi supaya pancegahan kanggo para turis internasional global.

SANDALS STANDAR CLEANLINESS JAMINAN:

  • Pemantauan wektu nyata kanggo nganyari paling anyar saka WHO, CDC, pamrentah daerah lan pejabat kesehatan lokal kanggo njamin kita duwe informasi paling anyar lan ngetutake kabeh pedoman sing disaranake
  • Latihan lan pendhidhikan sing luwih apik kanggo staf supaya bisa ngetrapake protokol sing sukses ing resort lan uga ing omah lan komunitas dhewe
  • Komunikasi karo tamu ing properti praktik kebersihan sing disaranake supaya bisa melu gaweyan penting iki
  • Ngevaluasi kabeh protokol reresik lan nambah frekuensi langkah-langkah sanitasi kanggo kabeh wilayah sing akeh lalu lintas ing resor kalebu restoran, bar, papan hiburan, lan kamar tamu kanthi sistem mriksa telung kanggo mesthekake standar sing ketat kasebut diterapake
  • Nyedhiyakake sabun lan gel sanitasi tambahan ing kabeh kamar tamu, kamar mandi, lan lokasi liyane ing sekitar properti kasebut
  • Priksa manawa stasiun keperawatan pertolongan pertama ing situs lan personel medis 24/7 siap siyap ndhukung kabeh tamu
  • Konsultasi karo tim medis terkenal ing saindenging jagad kanggo mesthekake Resor duwe proses lan prosedur paling anyar

Resor Sandal lan Pantai tetep dadi tujuan mewah lan paling nyenengake ing jagad iki sing saiki bisa dikunjungi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.