24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kamboja Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kamboja ngumumake watesan mlebu, nglarang pelayaran kali internasional

Kamboja ngumumake watesan mlebu, nglarang pelayaran kali internasional
Kamboja ngumumake watesan mlebu, nglarang pelayaran kali internasional
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pamrentah Kamboja ngumumake larangan mlebu warga saka limang negara: Italia, Jerman, Spanyol, Prancis, lan Amerika Serikat, diwiwiti tanggal 17 Maret 2020 sajrone 30 dina.

Uga, kabeh pelayaran kali internasional dilarang mlebu Kamboja wiwit tanggal 13 Maret nganti luwih dingerteni.

Saiki ora ana watesan lelungan ing wilayah kasebut Cambodia, lan kabeh situs turis tetep mbukak kaya biasane.

Miturut kasus global sing dilacak Pusat Ilmu lan Teknik Sistem (CSSE) ing Universitas Johns Hopkins, Kamboja mung 4 aktif viruscorona kasus.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov