Dewan Pariwisata Afrika Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Namibia Breaking News News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Penerbangan menyang Namibia ing Qatar Airways, Ethiopian Airlines lan Lufthansa dilereni

Namibia mungkasi Qatar Airways, Ethiopian Airlines lan Lufthansa kanggo mabur menyang Windhoek
namibiacorona
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jerman akeh digunakake ing Namibia lan kulawarga lan pariwisata antarane Jerman lan Namibia minangka penghasil mata uang sing penting kanggo negara Afrika.
Namibia duwe 2 kasus Coronavirus pertama ing wingi lan pamrentah tumindak langsung mandheg Qatar Airways, Ethiopian Airlines lan Lufthansa saka mabur menyang Namibia. Iki kanthi efektif bakal ngilangi Namibia saka kabeh pasar sumber pariwisata global.

Pamrentah Namibia nundha lelungan mlebu lan metu menyang lan saka Qatar, Ethiopia, lan Jerman kanthi rute:

  • Doha - Windhoek
  • Addis Ababa - Windhoek
  • Frankfurt - Windhoek

saka Doha, Addis Ababa, Frankfurt, kanthi efektif ngganggu pariwisata saka pasar sumber utama.

Sanalika, Perayaan Kemerdekaan sing dijadwalake menyang Stadion Kemerdekaan dibatalake. Nanging, upacara sumpah bakal ditindakake ing Gedung Negara.

The Celeng Pariwisata Afrikad dianjurake kanggo Negara-negara Afrika kudu ngetutake pendekatan Nepal, ngganggu lelungan udara kanthi ora langsung bakal entuk sing padha.

Namibia, sawijining negara ing sisih kidul-kulon Afrika, dibedakake karo Gurun Namib ing sadawane pesisir Samodra Atlantik. Negara kasebut minangka papan kanggo satwa sing beda-beda, kalebu populasi cheetah sing signifikan. Ibukutha, Windhoek, lan kutha pesisir Swakopmund ngemot bangunan jaman kolonial Jerman kayata Windhoek's Christuskirche, dibangun ing taun 1907. Ing sisih lor, wajan uyah Taman Nasional Etosha nggambar game kalebu badhak lan jerapah.

Informasi liyane babagan wisata Namibia: http://www.namibiatourism.com.na/ 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.