24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Denmark Breaking News Warta Pamrentah Industri Hospitality News Warta Breaking Polandia tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Denmark lan Polandia mbukak kunci virus corona

Denmark lan Polandia mbukak kunci virus corona
Denmark lan Polandia mbukak kunci virus corona
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing upaya nekat kanggo ngatasi panyebaran viruscorona wabah, Poland lan Denmark dina iki ngumumake manawa dheweke bakal nutup wates karo pengunjung manca negara lan kabeh wong sing ora warga negara dilarang mlebu ing negara kasebut.

Langkah kasebut ditindakake nalika Denmark nyathet penyakit kaping 800 ing penyakit kematian ing dina Jumuah, lan Polandia kaping 68. Ing papan liya ing Eropa, Republik Ceko, Slowakia, lan Ukraina nutup watese karo wong asing, dene sawetara negara liyane - sing paling anyar ing antarane Albania - wis matesi perjalanan menyang lan saka titik-titik virus kaya Italia lan Spanyol. Siprus gabung karo dhaptar kasebut ing dina Jumuah, nolak mlebu ing non-Eropa.

Nanging Jerman lan Prancis tetep komitmen karo njaga watese. Presiden Prancis Emmanuel Macron ujar dina Kamis yen dheweke ora bakal nutup wates Prancis, ngumumake yen "Coronavirus ora duwe paspor." Merkel, nolak kanggo gabung karo tangga teparo Austria nglarang mlebu Jerman saka Italia.

250 wong mati anyar kacathet ing Italia antara Kamis lan Jumuah, dene Prancis nglaporake 79 kasus infeksi liyane. Secara global, pandemi Covid-19 wis nginfeksi luwih saka 143,000 wong lan mateni luwih saka 5,300, mayoritas ing China.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov