Plancongan Bisnis Industri Hospitality News wong Rilis pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Hyatt Regency Dubai Creek nunjuk direktur anyar

Pilih basa sampeyan
Hyatt Regency Dubai Creek nunjuk direktur anyar
hyatt kabupaten dubai kepemimpinan anyar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hyatt Regency Dubai Creek Heights Hotel & Residences wis milih Ghada Salah dadi EAM - Sales & Marketing lan Ishan Gangakhedkar minangka Direktur Manajemen Pendapatan, kanthi efektif gabung karo Komite Kepemimpinan kanggo properti kasebut.

Miturut Hyatt Regency Dubai Creek Heights Hotel & Residences, Ghada bakal ngawasi operasi penjualan strategis menara hotel kanthi ruangan 463 lan menara omah 405 apartemen. Ing peran kasebut, dheweke bakal ngarahake strategi komersial, kanthi fokus banget kanggo tuwuh MICE Internasional lan bisnis perusahaan. Amanat dheweke uga kalebu ngenali segmen pasar anyar, uga nambah ADR lan pangsa pasar. Keberlanjutan lan bisnis ijo uga bakal dadi agenda utama, amarga operasi kanthi tanggung jawab, pengelolaan lingkungan lan nggayuh visi keberlanjutan perusahaan dadi prioritas.

Ishan melu pengalaman manajemen lan distribusi pendapatan luwih saka 10 taun, dheweke kerja ing properti sing nuntut banget lan kinerja, ing merek perhotelan global. Minangka profesional sing didhukung data, dheweke ndeleng peran utamane ing streamlining saluran distribusi, ngoptimalake aliran penghasilan, lan kanggo nyelarasake strategi jangka panjang properti ing lanskap keramahan Dubai sing ganti.

Ngomentari janjian anyar, Mr. Vipin Khattar, Manajer Umum hotel, ujar, "Aku ngarep-arep sukses ing taun 2020 karo Ghada lan Ishan, aku yakin bakal nambah nilai apik kanggo tim lan bisnis, kanthi etika kerja lan tekad sing ora bisa ditemokake. dadi ora liya, nanging sing paling apik ”. Dheweke terus nerangake, "Aku wis kerja bareng karo Ishan lan Ghada ing jaman mbiyen, lan ndeleng peran ing tim kepemimpinan minangka penting banget kanggo nyurung wates-wates sing bisa ditindakake".

Hyatt Regency Dubai Creek Heights Hotel & Residences minangka kompleks mewah, ana ing persimpangan ing kutha sing rame lan pesona kuna ing kutha lawas. Dumunung ing Healthcare City, kamar lan kamar tamu ukurane saka 38 nganti 702 meter persegi ing sisih hotel, saliyane pilihan studio elegan, siji, loro lan telung kamar apartemen kanthi layanan kamar ing menara Residences. Macem-macem pengalaman panedhaan lan hiburan sing asli ditampilake ing hotel kalebu kafe gourmet market24; La Tablita, restoran Meksiko sing menang; Sufra, restoran Internasional sing apik gayane; lan Eve Penthouse & Lounge, bar atap sing apik banget. Hotel iki uga nawakake 3,200 meter persegi ruang rapat kanggo acara lan konferensi. Kanggo sing pengin sayah, Nysa Spa & Fitness Center nawakake fasilitas rekreasi lengkap kalebu gym 24 jam lan spa NYSA sing nggumunake. Properti loro menara kasebut nyedhiyakake panorama Dubai Creek lan langit kutha.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.