Warta Breaking Austria Ngilangi Warta Eropa Plancongan Bisnis Warta Breaking Prancis Jerman Breaking News Warta Pamrentah LGBTQ News Swiss Breaking News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Jerman nutup wates

Jerman nutup wates
bordera
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pejabat Jerman mutusake nutup wates negara kasebut karo Prancis, Austria, lan Swiss bakal ditutup wiwit dina Senin. Para komuter isih diidini lelungan, miturut media Jerman. Pejabat Jerman bakal tetep nyebrang mbukak kanggo para penumpang uga ngirim barang.

Schengen ora ana sistem pamindhahan bebas ing antarane negara-negara UE saiki ora ana maneh ing pirang-pirang panggonan amarga nyebarake virus corona.

  • Watesan Jerman menyang Austria, Swiss, Prancis, Luksemburg lan Denmark bakal ditutup wiwit dina Senin esuk kanggo upaya nyegah panyebaran virus corona. Iki diumumake dina Minggu sore dening Menteri Dalam Negeri Federal Jerman Seehofer.
  • Polandia wis nutup wates menyang Jerman lan negara liya kanggo warga sing dudu Polandia
  • Republik Ceko lan Hongaria uga wis nutup tapel watese.
  • Operator kereta api Jerman Deutsche Bahn (DB) nyuda layanan kereta regional amarga penurunan penumpang amarga kena virus corona, miturut juru bicara DB.
  • German Rail DB ora bakal mriksa tiket ing sepur regional maneh kanggo nglindhungi karyawan lan penumpang.
  • Polisi nyerang klub-klub wengi lan bar ing Berlin lan kutha-kutha liyane lan mrentah supaya tamu mulih lan klub ditutup
  • Sawetara pulau ing Wétan Jerman utawa Laut Lor cedhak karo pengunjung.
  • Ing dina Selasa, kabeh acara olahraga, sauna, kolam renang lan acara sosial, lan acara dibatalake. Pejabat kesehatan ngajak warga ing Jerman supaya ora kontak sosial.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.