24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Ekuador Warta Pamrentah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Ekuador nutup wates lan mbalikke penerbangan

Ekuador nutup wates lan mbalikke penerbangan
ecuador
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pamrentah Ekuador ngumumake penutupan wates kanggo kabeh wong manca asing sing mlebu, wiwit jam 23:59 dina Minggu, 15 Maret.

Sanalika, Ekuador wis nglarang kabeh penerbangan internasional mlebu negara lan nutup pelabuhan lan wewatesan nyebrang.

Pelancong tweets: Kita macet ing Kolombia, kita ora bisa entuk penerbangan menyang Ekuador sadurunge wates ditutup, mung ana telung penerbangan lan ngenteni antrian sajrone 4 jam, supaya ora ana kursi liyane , mula kita macet ing kene nganti tapel wates mbukak maneh.

Maca liyane tweets: Aku warga Kanada sing macet Ecuador karo wewatesan nutup udakara 30 jam. Aku gelut ing omah sing ujug-ujug dibatalake. Tulung tulungi aku - aku kepengin banget mulih.

Saiki, Ekuador duwe 28 kasus coronavirus, 2 ditambah dina iki, nanging durung ana sing tiwas ing Ekuador amarga virus kasebut.

Ekuador minangka negara pertama ing Amerika Selatan sing ngetrapake penutupan tapel wates amarga Coronavirus.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.