Warta Breaking Austria Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News Warta Breaking Prancis Jerman Breaking News Warta Pamrentah Italia Breaking News News tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

California, New York lan Washington ngumumake risiko paling dhuwur kanggo COVID-19

Coronavirus: Kepulauan Solomon njupuk tindakan - "waspada iku kunci"
fitur web grafis coronavirus
ditulis dening Juergen T Steinmetz

California, Washington, lan New York ing Amerika Serikat ditambahake ing dhaptar Robert Koch Institute wilayah sing paling beresiko amarga nyebar Coronavirus saka manungsa. Lembaga kasebut ngelingake lelungan utawa tetep ing wilayah kasebut.

Institut Robert Koch (RKI) minangka salah sawijining badan sing paling penting kanggo njaga kesehatan masyarakat ing Jerman. Minangka lembaga pamrentah sing misuwur ing bidang biomedisin, dadi peran penting kanggo nyegah lan nglawan penyakit infeksi lan uga analisis tren kesehatan masyarakat jangka panjang ing sistem kesehatan Jerman.

Riset lan pencegahan infeksi minangka salah sawijining lapangan kerja klasik RKI. Contone, ilmuwan nganakake riset babagan sifat molekul lan mode panularan kabeh klompok patogen, kalebu ora mung bakteri lan virus nanging uga jamur, parasit lan prion kaya patogen BSE. Kajaba iku, RKI nyathet lan nganalisis data babagan kedadeyan akeh penyakit infeksi ing saindenging Jerman sesuai karo tumindak perlindungan infeksi.

Sadurunge lembaga kasebut ngenali Italia, Iran, Provinsi Hubei ing Tiongkok, Provinsi Gyeongsangbuk-do ing Korea Selatan, Wilayah Grand Est ing Prancis, Tyrol ing Austria, Madrid ing Spanyol lan County Heinsberg ing Negara-negara Jerman Lor-Rhine Westphalia minangka wilayah sing duwe risiko dhuwur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.