Warta Breaking Travel Cruising News Warta Pecah Puerto Rico Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Instruksi darurat Puerto Rico kanggo turis, hotel, bandara, restoran lan toko

puerto-rico
puerto-rico
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kepiye kahanan ing Puerto Rico babagan COVID-19 lan industri wisata lan pariwisata.

Puerto Rico, Wilayah Amerika Serikat ing Karibia duwe bagean penting ing industri pariwisata lan wisata Dunia. Kanthi gempa bumi lan topan anyar, pulau kasebut wis dadi daya tahan. Kanthi papat kasus panggunaan Coronavirus saiki, pengaruh panyebaran COVID-19 ing pulau kasebut paling sithik. Wilayah kasebut siyaga banget karo Amerika Serikat liyane.

Gubernur Puerto Rico, Hon. Wanda Vázquez-Garced, mlebu menyang Prentah Eksekutif 2020, sing ngupayakake ngontrol lan ngatur pengaruh COVID-023 ing Puerto Rico.

Bandara: Tetep mbukak kanggo lelungan mlebu lan njaba. Penyesuaian ing itineraries lelungan miturut kabijakan saben maskapai, miturut watesan perjalanan, kaya sing ditemtokake dening Pamrentah Amerika Serikat. Operasi rutin ing bandara ora kena pengaruh ing kurfew. Penumpang sing teka utawa budhal saka bandara sawise curfew bisa transit menyang lan saka tujuane dhewe-dhewe. Operasi ritel ing njero bandara bakal tundhuk marang peraturan sing padha karo sing ana ing saindenging pulau, sing ngidini mung bisnis penting tetep mbukak. Perusahaan restoran lan layanan panganan bakal tetep mbukak, nanging winates kanggo sing bisa menehi layanan kanthi cara nggawa utawa ngirim. Restoran sing kasebut mung bakal bisa nawakake layanan kanthi cara sing wis kasebut ing ndhuwur, lan ora bakal dadi tamu ing fasilitase.

Instruksi darurat Puerto Rico kanggo turis, hotel, bandara, restoran lan toko

Tenaga kerja industri: Pesenan Eksekutif nyedhiyakake karyawan sing kudu transit, saka papan dununge menyang papan kerjane, sawise jam kerja supaya bisa ditindakake. Disaranake banget manawa para pengusaha menehi sertifikasi kanggo staf sing shift nggayuh kurfew kepungkur sing bisa uga diwenehake menyang aparat penegak ukum. Karyawan kasebut bakal tundhuk marang bagean saka Bagian 3 saka Urutan Eksekutif.

Operasi pelayaran: San Juan Bay saiki ditutup kanggo kapal pesiar.

Hotel: Tetep mbukak. Wilayah lan fasilitas umum ing hotel, kayata spa, kolam renang, lan area rekreasi kudu tetep ditutup. Layanan kamar bisa lan kudu tetep kasedhiya kanggo tamu. Dhukungan kantor mburi kanggo njaga operasi hotel penting bisa diidini. Kabeh hotel kudu njupuk langkah-langkah lan pancegahan kanggo njaga kesehatan lan safety kabeh tamu, supaya protokol nyegah lan ngemot cukup. Manajemen hotel kudu menehi informasi marang karyawan manawa negesake tartamtu kudu diwenehake marang bagean saka Seksi 3 saka Eksekutif.

Kasino: Bakal tetep ditutup saka 6:00 sore dina iki nganti 31 Maret 2020.

Restoran: Bakal tetep mbukak, nanging winates kanggo sing bisa nawakake layanan kanthi drive-thru, nindakake, utawa pangiriman. Restoran sing kasebut mung bakal bisa nawakake layanan kanthi cara sing wis kasebut ing ndhuwur, lan ora bakal dadi tamu ing fasilitase. Bar ing restoran bakal ditutup.

Restoran ing jero hotel: Bakal tetep mbukak, nanging winates kanggo sing bisa nawakake layanan kanthi cara pengiriman utawa pangiriman. Restoran sing kasebut mung bakal bisa nawakake layanan kanthi cara sing wis kasebut ing ndhuwur, lan ora bakal dadi tamu ing fasilitase. Bar ing restoran bakal ditutup.

Wisata: Kabeh bisnis kudu ditutup kajaba apotek, supermarket, bank, utawa sing ana gandhengane karo industri panganan utawa farmasi. Iki ditrapake kanggo pusat perbelanjaan, bioskop, aula konser, kasino, bar, toko minuman keras, utawa papan liya sing nggampangake pakumpulan warga. Ngelingi kritéria kasebut, atraksi kudu tetep ditutup.

Wisata: Kabeh bisnis kudu ditutup kajaba apotek, supermarket, bank, utawa sing ana gandhengane karo industri panganan utawa farmasi. Iki ditrapake kanggo pusat perbelanjaan, bioskop, aula konser, kasino, bar, toko minuman keras, utawa papan liya sing nggampangake pakumpulan warga. Ngelingi kritéria sing kasebut ing ndhuwur, tur ora kudu mlaku.

Panyedhiya transportasi: Transportasi minangka layanan sing penting. Pembalap Uber lan taksi bakal diidini beroperasi, tundhuk watesan ing Bagean 3 Pesenan Eksekutif.

Agensi Plancongan: Operasi toko agensi lelungan kudu tetep ditutup. Perusahaan Pariwisata Puerto Rico menehi wewenang marang para agen perjalanan supaya bisa makarya saka jarak adoh nganti luwih dingerteni.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.