Breaking Malaysia News Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Industri Rapat rapat News Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pernyataan Biro Pameran & Pameran Pulau Pinang ing COVID-19

Pilih basa sampeyan
Pernyataan Biro Pameran & Pameran Pulau Pinang ing COVID-19
pceb
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Amarga ana deklarasi COVID-19 minangka pandemi global dening WHO, Biro Konvensi & Pameran Pulau Pinang (PCEB) pengin menehi saran marang kabeh penyelenggara acara bisnis supaya nundha acara kasebut nganti kahanane durung bisa dikendhaleni.

Kanthi 428 kasus sing dikonfirmasi ing Malaysia saiki, kita kudu milih supaya keamanan lan kesejahteraan masarakat umume dadi dhaptar utama.

Yen penyelenggara acara bisnis sing luwih cilik kayata seminar, pelatihan, lan rapat terus karo programe, kita ngajak sampeyan mikirake migrasi acara kanthi online.

Kanggo lelungan acara bisnis apa wae sing saiki ana ing Pulau Pinang, apa sampeyan kudu krasa ora sehat kanthi gejala entheng kayata nyeri sirah lan irung cilik, luwih becik menehi saran supaya sampeyan dites.

Nganti saiki, rumah sakit sing diidentifikasi kanggo pamriksan COVID-19 yaiku Rumah Sakit Pulau Pinang, Rumah Sakit Kepala Batas, Rumah Sakit Seberang Jaya lan Rumah Sakit Bukit Mertajam, kanthi Rumah Sakit Pulau Pinang minangka fasilitas isolasi tunggal ing negara kasebut.

Kita ngajak para panitia supaya terus konsultasi karo kita nalika ana kahanan. PCEB kasedhiya kanggo mbantu sampeyan sajrone nyoba, lan kita yakin manawa sampeyan bisa nindakake acara ing Pulau Pinang yen kahanan iki stabil.

Keamanan sampeyan minangka prioritas utama kita, lan kabeh industri Acara Pulau Pinang komitmen kanggo njamin penahanan wabah COVID-19. Iki wayahe supaya kita tetep tenang, nyawiji lan kerja bareng supaya bisa pulih saka pandemi iki luwih kuwat kanggo Pulau Pinang lan Malaysia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.