Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking Georgia News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Georgia nglarang pengunjung asing mlebu negara kasebut

Pilih basa sampeyan
Georgia nglarang pengunjung asing mlebu negara kasebut
Georgia nglarang pengunjung asing mlebu negara kasebut
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pamrentah Georgia ngumumake manawa warga negara asing ora bakal bisa mlebu Georgia paling ora nganti akhir Maret, warga asing ora bakal bisa mlebu Georgia.

Alesan kanggo mateni wates negara kasebut yaiku nyebarake viruscorona, Pejabat Georgia ujar.

"Wis digawe keputusan wiwit esuk kanggo matesi mlebu kabeh warga asing menyang negara kasebut sajrone rong minggu," ujare Penasihat Perdana Menteri Georgia Irakli Chikovani.

Wiwit dina iki, Georgia uga nutup tapel wates karo Rusia. Rusia banjur nutup tapel wates karo tangga teparo Belarus.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov