24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Austria Berita Breaking Belgia Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel Jerman Breaking News Warta Pamrentah News Keslametan Swiss Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Austrian Airlines nundha operasi wiwit tanggal 19 Maret

AustrianLHMerge
AustrianLHMerge
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Austrian Airlines bakal nundha kabeh penerbangan ing antarane 19 Maret lan 28 Maret amarga Coronavirus.

Austrian Airlines minangka anggota saka Star Alliance lan Lufthansa Group. Lufthansa kabeh bakal nyuda kapasitas 20% maneh lan wis konsentrasi nggawa ribuan wong Jerman mulih nalika plancongan lan preinan.

OS066 bakal mlebu ing Wina tanggal 19 Maret jam 8.20 esuk saka Chicago lan bakal dadi penerbangan terakhir sing dioperasikake nganti 28 Maret.

Penumpang sing wis pesenan bakal ditata maneh ing maskapai liyane.

Kajaba iku, maskapai Grup Lufthansa Group bakal luwih nyuda jadwal jangka cendhak lan dawa. Pembatalan kasebut, sing bakal diterbitake esuk tanggal 17 Maret, bakal nyebabake penurunan layanan jangka panjang utamane ing Timur Tengah, Afrika lan Amerika Tengah lan Amerika Selatan. Umume, kapasitas lenggahan Grup Lufthansa ing rute jarak jauh bakal dikurangi nganti 90 persen. Total sambungan 1,300 mingguan sing direncanakake kanggo musim panas 2020.

Ing Eropa, jadwal penerbangan uga bakal luwih suda. Mulai sesuk, udakara 20 persen kapasitas kursi sing direncanakake saiki isih bakal ditawakake. Wiwitane, udakara 11,700 penerbangan jarak jauh mingguan direncanakake kanggo musim panas 2020 karo maskapai Lufthansa Group.

Pembatalan tambahan bakal diterbitake sawetara dina sabanjure lan penumpang bakal dilaporake.

Sanajan ana pambatalan kanthi skala gedhe, Lufthansa, Eurowings lan Austrian Airlines wis dijadwalake luwih saka 20 penerbangan khusus kanthi luwih saka 6,000 tamu sing ora ngerti kabar manawa bisa mabur penumpang pelayaran lan turis sing mulih. Pesawat awak amba, Boeing 747 & 777 lan Airbus A350 digunakake kanggo nawakake kapasitas sabisa kanggo penerbangan bali kasebut. Amarga ewonan warga Jerman, Austria, Swiss lan Belgian isih ngenteni bali menyang negara asal, maskapai Grup Lufthansa Group wis nggawe rencana penerbangan evakuasi luwih lanjut lan wis kontak banget karo pamrentah ing negara asal babagan iki. Carsten Spohr, Ketua Dewan Eksekutif Deutsche Lufthansa AG, ujar: "Saiki ora babagan masalah ekonomi maneh, nanging babagan tanggung jawab sing ditanggung maskapai minangka bagean saka infrastruktur kritis ing negara asal." Lufthansa bakal kerja sama karo bandara lan pengontrol lalu lintas udara kanggo nggawe konsep terkoordinasi kanggo njaga infrastruktur kritis.

Jadwal anyar kanggo kabeh maskapai Grup Lufthansa wiwitane bakal valid nganti tanggal 12 April 2020. Penumpang Grup Lufthansa sing ngrancang lelungan ing minggu ngarep disaranake mriksa status penerbangan kasebut ing situs web maskapai sadurunge budhal. Yen ana kemungkinan rebooking, penumpang sing gegandhengan bakal dilaporake kanthi proaktif babagan alternatif, yen wis menehi rincian kontak kanthi online. Kajaba iku, kondhisi rebooking sing diganti saiki ditrapake kanthi apik. Pelanggan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan iki ing lufthansa.com.

Saiki kita nampa panggilan pelanggan sing akeh banget ing Pusat Layanan lan ing stasiun. Kita terus-terusan ngupayakake nambah kapasitas kanggo memenuhi permintaan iki. Nanging, saiki ana wektu tunggu sing dawa. Penumpang bisa nggunakake opsi rebooking lan layanan swalayan sing akeh banget ing situs web maskapai kasebut minangka alternatif kanggo Pusat Layanan.

Beda karo maskapai penumpang, Lufthansa Cargo saiki bisa ngoperasikake kabeh penerbangan sing direncanakake kajaba pembatalan menyang daratan China. Anak perusahaan Grup Lufthansa bakal terus nindakake kabeh kekuwatane kanggo njaga operasi penerbangan armada kargo dhewe lan kanthi mangkono ndhukung rantai pasokan global. Utamane sajrone krisis saiki, logistik lan uga transportasi udhara paling penting.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.