24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Ukraina Internasional nundha kabeh penerbangan sing dijadwalake internasional

UKRAINE
UKRAINE
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Adhedhasar keputusan Pamrentah Ukraina kanggo nglarang wong asing mlebu ing Ukraina saengga bisa mbantah panyebaran Covid-19 ing Ukraina, Ukraina Internasional nundha kabeh penerbangan sing dijadwalake internasional wiwit 00:00 esuk tanggal 17 Maret nganti 31 Maret 2020.

Amarga karantina dikenalake dening Pamrentah Ukraina nganti tanggal 3 April 2020, penumpang sing ngrencanakake mabur wiwit tanggal 1 April disaranake supaya nganyari babagan jadwal penerbangan lan pangowahan status ing www.flyuia.com.

Selasa, 17 Maret, Ukraina Internasional bakal mbukak penerbangan internasional mlebu ing ngisor iki:

  • PS734 Dubai - Kyiv;
  • PS 398 Kairo - Kyiv;
  • PS778 Tel Aviv - Kyiv;
  • PS612 Yerevan - Kyiv;
  • PS518 Tbilisi - Kyiv;
  • PS716 Istanbul - Kyiv;
  • PS602 Baku - Kyiv;
  • PS242 Toronto - Kyiv;
  • PS232 New York - Kyiv;
  • PS898 Chisinau - Kyiv;
  • PS272 Bangkok - Kyiv.

Mung warga Ukraina lan wong asing sing duwe idin residensi permanen utawa sauntara sing bakal ditampa.

Antarane 17 lan 31 Maret, Ukraina Internasional bakal mbukak penerbangan domestik, penerbangan charter kanggo nggawa turis Ukraina bali menyang Ukraina, uga penerbangan evakuasi lan teknis kaya sing dibutuhake.

Penumpang penerbangan sing dibatalake bakal dikontak kanthi individu liwat e-mail lan / utawa SMS lan dilaporake kesempatan kanggo rebook tiket ing penerbangan sawise 31 Maret gratis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.