Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Breaking News Polandia Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Polen nggawe kabeh penerbangan domestik

Pilih basa sampeyan
Polen nggawe kabeh penerbangan domestik
Polen nggawe kabeh penerbangan domestik
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kabeh lalu lintas udara domestik ing Poland wis ora diterusake, pamrentah Polandia ngumumake. Keputusan iki digawe gegayutan karo panyebaran viruscorona.

"Mulai dina iki, kabeh penerbangan domestik bakal mandheg. Keputusan iki digawe dening Pak Perdana Menteri, "- ujare kepala kantor Perdana Menteri Michal Dvorchik.

Sadurunge, negara kasebut nutup tapel wates lan matesi mlebu warga asing. Lalu lintas udara karo negara liya dibatalake. Pesawat nggawe penerbangan mung kanggo warga Polandia sing ana ing negara liya lan pengin bali menyang negarane.

Kangge, ing Ukraina, panguwasa Kiev nglarang warga supaya ora ninggalake kutha kasebut. Mlebu lan metu saka ibukutha dilarang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov