24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Armenia Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News tanggung jawab Rusia Breaking News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Rusia mungkasi kabeh penerbangan Armenia

Lalu lintas udara antara Rusia lan Armenia dilereni
Rusia mungkasi kabeh penerbangan Armenia
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pamrentah Rusia ngumumake kabeh lalu lintas udara penumpang ing antarane Rusia lan Armenia bakal dilereni rong minggu.

Keputusan iki digawe dening Perdana Menteri Rusia Mikhail Mishustin lan lan Perdana Menteri Armenia Nikol Pashinyan. Sanalika, lalu lintas muatan bakal tetep padha, lan warga negara bakal bisa bali menyang negarane.

Negara darurat uga wis diumumake ing Armenia. Iki diwiwiti tanggal 16 Maret lan bakal sah suwene sewulan.

"Wiwit tanggal 16 Maret, wiwit jam 5:00 nganti 16 April 09:00, darurat diumumake ing saindenging republik kasebut," ujare Menteri Kehakiman Republik Rustam Badasyan.

Nganti saiki, 30 kasus viruscorona wis kedhaftar ing Armenia, lan 93 ing Rusia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov