Airlines Airport Warta Breaking Austria Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Grup Lufthansa duwe alesan Austrian Airlines

Pilih basa sampeyan
Grup Lufthansa duwe alesan Austrian Airlines
Grup Lufthansa duwe alesan Austrian Airlines
ditulis dening Kepala Editor Tugas

The Klompok Lufthansa maskapai penerbangan Austrian Airlines sementara bakal nundha operasi penerbangan sing dijadwalake nganti Kamis, 19 Maret 2020. Mula, Austrian Airlines nanggepi larangan mlebu sing dileksanakake dening pirang-pirang negara kanggo nanggepi nyebarake virus corona kasebut.

Saiki, pesawat pungkasan kanthi nomer penerbangan OS 066 bakal mlebu ing Wina saka Chicago jam 8:20 esuk tanggal 19 Maret. Nganti saiki, operasi penerbangan kudu dikurangi kanthi cara sing terkendali lan terstruktur supaya bisa nggawa kabeh penumpang lan kru mulih yen bisa. Wiwitane Austrian Airlines bakal mbatalake kabeh penerbangan nganti 28 Maret 2020, lan penumpang sing wis memesan penerbangan karo Austrian Airlines sajrone wektu iki bakal dipesen maneh ing maskapai liya yen bisa.

Kajaba iku, maskapai Grup Lufthansa Group bakal luwih nyuda jadwal jangka cendhak lan dawa. Pembatalan kasebut, sing bakal diterbitake esuk tanggal 17 Maret, bakal nyebabake penurunan layanan jangka panjang utamane ing Timur Tengah, Afrika lan Amerika Tengah lan Amerika Selatan. Umume, kapasitas lenggahan Grup Lufthansa ing rute jarak jauh bakal dikurangi nganti 90 persen. Total sambungan 1,300 mingguan sing direncanakake kanggo musim panas 2020.

Ing Eropa, jadwal penerbangan uga bakal luwih suda. Mulai sesuk, udakara 20 persen kapasitas kursi sing direncanakake saiki isih bakal ditawakake. Wiwitane, udakara 11,700 penerbangan jarak jauh mingguan direncanakake kanggo musim panas 2020 karo maskapai Lufthansa Group.

Pembatalan tambahan bakal diterbitake sawetara dina sabanjure lan penumpang bakal dilaporake.

Carsten Spohr, Ketua Dewan Eksekutif Deutsche Lufthansa AG, ujar: "Saiki ora babagan masalah ekonomi maneh, nanging babagan tanggung jawab sing ditanggung maskapai minangka bagean saka infrastruktur kritis ing negara asal." Lufthansa bakal kerja sama karo bandara lan pengontrol lalu lintas udara kanggo nggawe konsep terkoordinasi kanggo njaga infrastruktur kritis.

Jadwal anyar kanggo kabeh maskapai Grup Lufthansa wiwitane bakal sah nganti tanggal 12 April 2020. Penumpang Grup Lufthansa sing ngrancang lelungan ing minggu ngarep disaranake mriksa status penerbangan kasebut ing situs web maskapai sadurunge budhal. Yen ana kemungkinan rebooking, penumpang sing gegandhengan bakal dilaporake kanthi proaktif babagan alternatif, yen wis menehi rincian kontak kanthi online. Kajaba iku, kondhisi rebooking sing diganti saiki ditrapake kanthi apik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov