24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Antigua lan Barbuda: Nganyari COVID-19 coronavirus 

Antigua lan Barbuda: Nganyari COVID-19 coronavirus
Antigua lan Barbuda: Nganyari COVID-19 coronavirus 
ditulis dening editor

Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda terus ngerti perkembangan paling anyar sing ana gandhengane karo Viruscorona (COVID-19 lan pengin njamin para pelancong manawa ana tindakan pencegahan sing ditindakake kanggo ngindhari panyebaran virus ing lokasi sing dituju.

Antigua lan Barbuda (A & B) duwe kasus Coronavirus sing dikonfirmasi. Individu kasebut saiki wis mandhiri ing omah ing Antigua lan lagi diawasi. Kabeh kontak sing bisa diidentifikasi karo wong iki, saiki diselidiki.

A & B tetep mbukak kanggo para plancong. Nanging, warga negara asing (kalebu penumpang lan kru) sing wis kesah menyang China, Italia, Iran, Jepang, Korea lan Singapura suwene rong puluh wolu (28) dina kepungkur, ora diidini mlebu ing Antigua lan Barbuda. Warga Antigua lan Barbuda uga diplomat penduduk ora diidini mlebu.

Sawetara langkah pancegahan uga ditindakake kalebu kampanye pendhidhikan ing hotel, kanthi fokus pencegahan, persiapan lan tips identifikasi sing bisa diidentifikasi. Masyarakat umum lan para pelancong ngelingake supaya njupuk langkah-langkah umum supaya ora lara, kalebu kalebu ngumbah tangan kanthi rutin, watuk sing apik lan wahing, jarak sosial lan ngindhari wong sing lara.

Pasukan tugas COVID-19 multi-sektor nasional sing diadegake dening Pamrentah A & B terus ditemoni kanthi rutin, kanggo nganalisis kabeh pangembangan internasional lan regional sing ana gandhengane karo COVID-19.

Kanggo informasi luwih lengkap lan nganyari babagan COVID-19 lan tanggapan Pamrentah Antigua lan Barbuda, bukak: https://ab.gov.ag/ .

Menteri Kesehatan, Kesehatan, lan Lingkungan mbantah publik babagan desas-desus babagan enem kasus COVID-19 sing dikonfirmasi ing hotel-hotel ing Antigua lan Barbuda. Ing dina Jumuah, 13 Maret 2020, pulau kasebut nglaporake sawijining kasus COVID-19 sing dikonfirmasi.

Menteri kasebut negesake manawa ana ing proses njupuk conto tambahan sing bakal dikirim menyang CARPHA lan bakal nganyari asil umum. Menteri kasebut uga nggarap Organisasi Kesehatan Pan Amerika kanggo nyoba tes COVID-19 ing pulau kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.